Projektledare

Projektledare

Arbetsuppgifter

Till vår statligt ägda kund inom elkraft söker vi en Senior Projektledare för bygg- och markprojekt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera projektarbetet, driva projektmöten, hantera risker i projektet, ta fram beslutsunderlag, följa upp och kvalitetsgranska projektets entreprenaders leveranser. Månadsvis samt kvartalsvis ska projektet även statusrapporteras med avvikelser, kostnader och progress.

Kvalifikationer

Du har +5 års erfarenhet av ledarskap i teknisk komplex miljö.
Du har +1 års erfarenhet från havsbaserade anslutningsprojekt, dvs från elkraftsprojekt på plattformar ute till havs.
Du har +5 års erfarenhet av arbete som ansvarig projektledare eller chef med budgetansvar (t ex ekonomiskt prognosarbete), tidplan, riskhantering och arbetsgrupper.
Du har +5 års arbetslivserfarenhet av HVDC- eller FACTS-projekt.
Du har +2 års erfarenhet av styrning och uppföljning av arbetsmiljö, miljö, (el-)säkerhet och kvalitet.
Det är meriterande om du har +2 års arbetslivserfarenhet av projekt inom el-/energibranschen i tidiga faser, t.ex. förstudier/utredningar eller framtagande av förfrågningsunderlag.
Det är meriterande om du har genomfört projektledarutbildning.

Personliga egenskaper

Utöver de kvalifikationer som efterfrågas för rollen, är det viktigt att du är kommunikativ med god samarbetsförmåga och att du är anpassningsbar utefter arbetsbelastningen. Vidare arbetar du självständigt och målinriktad, samtidigt som du har lätt för att skapa förtroende och har en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Tjänsten beräknas tillträda i 2022-10-01 och pågå i minst ett år framåt, med goda chanser till förlängning. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på JobBusters och arbeta hos vår kund som är en statligt ägd myndighet inom elkraft. Inför uppdragets start behöver konsulten genomgå en säkerhetsprövning som har en handläggningstid på cirka 8 veckor. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-08-18 kl 12.00. Vi ser fram emot din ansökan! Nyckelord: Senior, Projektledare, Project, Manager, Ingenjör, El, Energi, Bygg, Mark, Jobb, Work, Stockholm, Sthlm, Distans, Hemifrån
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Detta konsultuppdrag som Senior Projektledare för bygg- och markprojekt kommer att utföras hos vår statligt ägda kund inom elkraft, med kontor i Stockholm. Distansarbete är möjligt i denna roll och resor i arbetet kan även förekomma.