Projektledare teknisk

Projektledare teknisk

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en förvaltningsmyndighet söker vi nu efter en Projektledare för införande av en ny hårdvara-leverantör och integrationer mot denna. Ett nytt avtal för leverans av PC-hårdvara och tjänster har upphandlats och ska införas och det gamla avtalet ska avvecklas. Kunden söker därför en Projektledare som kan koordinera detta arbete under införandet samt utvecklingen av arbetssätt inom hårdvaruteamet. Det är den nya leverantören som är huvudprojektledare under införandet och Projektledaren behöver koordinera de interna teknikerna, integrationsinsatser samt hårdvaruteamet för att arbeta enligt nya processer anpassade till det nya avtalet. I samband med införandet av den nya leverantören ska även befintlig leverantör avvecklas. Införandet kommer bestå av att upprätta leveransprocesser, tekniska integrationer av ärendehantering, order och fakturering samt anpassning av arbetssätt utifrån nya villkor och förutsättningar i det nya avtalet. I arbetet ingår även att delta i och driva anpassning av arbetssätt. Du kommer även ansvara för att lansera det nya avtalet internt, koordinera det nya avtalet internt samt skapa integrationer mot interna beställningssystem. Det här uppdraget passar dig som har erfarenhet från liknande projekt innan, gärna inom en myndighet.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av att arbeta som teknisk Projektledare.
  • Du har minst 3 års erfarenhet av utveckling av processer och arbetssätt.
  • Du har erfarenhet av resursplanering.
  • Du har erfarenhet av arbete i en stor myndighet eller liknande organisation.
  • Du har erfarenhet av Agilt arbete enligt SCRUM.
  • Du pratar och skriver svenska obehindrat.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Jira.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Hardware Asset Management.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med ServiceNow, nya ITSM systemet.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Projektledare så har du god kommunikativ förmåga och är en person som är lyhörd, prestigelös och har en stark personlig drivkraft. Du trivs med att leda andra i arbete och att ta egna initiativ, rollen innebär ett stort individuellt ansvar. Slutligen så drivs du av kvalitet och att leverera lösningar utöver det vanliga. Du tänker ofta ett steg längre och slutför alltid ditt uppdrag.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start i mitten av augusti 2022 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 31 mars 2023 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Innan påbörjat konsultuppdrag kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning där handläggningstiden är mellan 6-8 veckor. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-06-30 kl 12:00. Vi ser fram emot Din ansökan! Sökord: Projektledare, Teknisk Projektledare, Huvudprojektledare, Project Manager, IT, Agile, Scrum
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.