Projektledare (senior)

Projektledare (senior)

Arbetsuppgifter

Till vår kund som verkar inom energibranschen söker vi nu en erfaren Projektledare. I rollen som Projektledare kommer du ha en nyckelroll i att stötta och leda projekt med att projektet följer planering och tidsplan. Bland dina arbetsuppgifter ingår att du kommer att hantera budget, resurshantering, tidplan, styrgrupp för aktuellt projekt. Du kommer att hantera kravhantering och processutveckling för aktuellt projekt. Du hanterar kommunikation med både interna och externa intressenter.

Kvalifikationer
  • Du har eftergymnasial utbildning.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du har minst 3-5 års erfarenhet av projektledning från tidigare roller.
  • Erfarenhet av processutveckling, kravställning IT, upphandling av IT system är meriterande.
Personliga egenskaper

För att du ska trivas i rollen som Projektledare ser vi att du är strukturerad och noggrann med ett starkt kundfokus. Du är självgående, tar egna initiativ och har drivkraften att nå resultat. Då du arbetar nära både interna och externa kontakter är samarbets- och kommunikationsförmåga viktig för rollen.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Uppdraget är på heltid med kontorstider. Vår kund ser start för rollen så snart som möjligt och uppdraget kommer att löpa till minst 2023-04-30, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på JobBusters och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka gärna in din ansökan (gärna i Word format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-12-15. Välkommen med din ansökan redan idag då annonsen kan komma att tas ned innan sista ansökningsdag!
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.