Projektkoordinator till vår marknadsledande kund inom koncernredovisning

Projektkoordinator till vår marknadsledande kund inom koncernredovisning

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Projektkoordinator till vår marknadsledande kund inom koncernredovisning!
Vi söker dig med intresse för att avancera ifrån din nuvarande roll, till en spännande roll som Projektkoordinator / Projektledare internt hos vår kund.

I rollen som Projektkoordinator hos vår kund kommer din expertis inom ekonomi/koncernredovisning att vara till stor betydelse för att driva projekt med slutkund, där projektets mål är att sälja och implementera IT systemlösning inom koncernredovisning till slutkund. Du ingår i ett projektteam där du samaberbetar med kollegor och beställare dagligen. Du kommer att planera, driva och förvalta projekt från start till mål. Du får stöd från din mentor och närmsta chef men är självgående under projektets gång.

Du arbetar med flera, mindre, projekt parallellt och vi tror att du som Projektkoordinator trivs i en dynamisk miljö med många kontaktytor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förstudier och projektplanering, projektkoordinering av interna och externa projektmedlemmar för uppgraderings och implementationsprojekt samt resursplanering, tidsplanering och ekonomisk uppföljning.
Vidare kommer du även att arbeta med utveckling av vår kunds interna processer och metoder inom projektledning och koordinering.

Kvalifikationer
  • Du har minst 1-2 års praktisk erfarenhet av en arbetsroll som Projektkoordinator/Projektledare eller motsvarande
  • Du har en ekonomisk examen alternativt en examen som civilekonom
  • Du har goda kunskaper inom koncernredovisning och/eller ekonomi
  • Du har ett IT intresse och arbetar gärna inom projektkoordinering av IT-relaterade affärssystem
  • Det är meriterande om du har erfarenhet inom koncernredovisning och/eller revisionsbyrå, men inget krav
Personliga egenskaper

Vi tror att du som Projektkoordinator är självgående, ambitiös och har ett starkt driv till att ständigt utvecklas i din roll. Vidare tror vi att du har ett prestigelöst tillvägagångssätt och är ordningsam, strukturerad och noggrann i din projektplanering samt utförandet utav projektkoordinering. Du har inga problem att arbeta tillsammans med ditt team när arbetet kräver det och är förtroendeingivande samt social vid kundkontakt.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Projektkoordinator, Projektledare, Projekt, Ledare, Systemleverantör, Koncernredovisning, Ekonomi, Ekonom, Civil ekonom, Koordinator
Mer info
Kontaktperson Natalia Dusant
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Natalia Dusant
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Ekonomi, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är sedan flera år den ledande leverantören av koncernrapporteringssystem på den svenska marknaden. Idag väljer varannan koncern vår kunds egen programvara när de byter koncernredovisningssystem. Deras kunder är representerade inom en mängd olika branscher med varierande rapporterings- och uppföljningskrav.
Vad som gör vår kund unika på marknaden är deras utmärkande förmåga att anpassa sig efter kundernas behov. Deras egenutvecklade programvara finns redan installerad i mer än 140 länder över hela världen.

Vår kund är ett globalt företag med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalix, Riga, Nairobi, Dubai och Helsingfors. Totalt är de ca 80 anställda runtom i världen.