Projektkoordinator till energibolag i sundbyberg

Projektkoordinator till energibolag i sundbyberg

Arbetsuppgifter

Som Projektkoordinator hos vår kund kommer du att tillhöra Projekt Elmarknadshubbs kärngrupp och bidra till framdrift och övergripande ledning och planering. Du rapporterar till huvudprojektledaren. Vidare arbetar du som Projektkoordinator med att sammanställa och strukturera projektdokumentation, tidplaner och ekonomisk uppföljning etc, planera och koordinera externa möten och seminarier med externa deltagare som t.ex. nätägare, elhandelsbolag och systemleverantörer. Du kommer även att medverka och driva projektets kommunikationsarbete tillsammans med utsedd kommunikatör.

Kvalifikationer
  • Du har minst 10 års erfarenhet av Projektledning/projektadministration och kommunikationsarbete
  • Du har god erfarenhet av budgetplanering och uppföljning
  • Du har erfarenhet av att planera och koordinera evenemang och informationsmöten
  • Du har vana av att leda produktion och framtagning av material för olika typer av kommunikationskanaler (film, webbsidor, grafik)
  • Det är starkt meriterande om du har arbetslivserfarenhet från elbranschen
  • Du har erfarenhet från projektarbete med offentlig upphandling samt erfarenhet från säkerhetsklassat projektarbete
Personliga egenskaper

Vår kund söker en engagerad och målmedveten person med ett stort intresse för Projektledning i komplexa miljöer. Du är strukturerad och proaktiv i ditt arbetssätt och har goda kommunikativa färdigheter. För att lyckas i rollen som projektledare motiveras du av utmaningar och komplexitet. Vidare är du en lagspelare med god analytisk förmåga.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, start 2019-07-01 till och med 2021-06-30med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Projektkoordinator, Projektledare, projektledning, prognos, prognosverktyg, ekonomi, budget, uppföljning, system, implementering, driftsättning, överlämning, chef, jobb, chefsjobb, arbetsledning, upphandling, offentlig upphandling
Mer info
Kontaktperson Natalia Dusant
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Natalia Dusant
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kundföretaget är ett energibolag, verksamma inom Infrastruktur med kontor i Sundbyberg.