Projektcontroller till statlig myndighet i stockholm - start omgående

Projektcontroller till statlig myndighet i stockholm - start omgående

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en Projektcontroller för ett uppdrag hos en statlig myndighet i Stockholm. I rollen som Projektcontroller kommer du att stötta IT-avdelningen i olika aktiviteter kopplat till avdelningens egna verksamhetsutveckling där du arbetar självständigt, systematiskt och strukturerat. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att stötta avdelningsledningen i olika utredningsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan både vara mer tidskrävande och ta längre tid att slutföra, men även vara kortare vilket ställer krav på dig i rollen att snabbt kunna skifta fokus och ställa om. Arbetsuppgifterna som du stöttar i är ofta komplexa och myndighetsövergripande och det krävs att du har fingertoppskänsla för vad som behöver prioriteras samt god analytisk förmåga.

Kvalifikationer
  • Har mycket god datorvana samt goda kunskaper inom hela Office-paketet
  • Har minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet
  • Har goda språkkunskaper i både svenska och engelska
  • Goda kunskaper om SAFe
  • Certifiering SAFe PO/PM
  • Ha en relevant universitetsexamen inom ekonomi/IT
  • Har en god förmåga att förstå hur teknik och verksamhet hänger ihop
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är arbetar självständigt, systematiskt och strukturerat. Rollen ställer höga krav en bred kunskap inom både verksamhet och IT, vilket gör att du som person behöver kunna hantera snabba vändningar och vara flexibel. Vidare är du som person orädd, vågar utmana dig själv och andra samt är kommunikativ i både tal och skrift.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start 2021-04-01 och uppdraget förväntas löpa till och med 2021-07-01, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer prioriteras i urvalet.
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget kommer att utföras hos vår kund i Stockholm.