Project coordinator till kund i stockholm - start omgående

Project coordinator till kund i stockholm - start omgående

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund söker vi nu en Project Coordinator för att arbeta med ett teambaserat projekt. I din roll som Project Coordinator kommer du att fungera som koordinator och dokumentera projektets gång och de åtgärder som genomförs. Du kommer även att förbereda och uppdatera dokumentationen för det team som du ingår i. En annan viktig del av rollen är att anpassa och följa upp andra team som arbetar i samma projekt och säkerställa att leveranserna är på rätt spår och följer tidsschemat.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet och kunskap om process- och projektledning
  • Projektinitiering
  • Projektplanering
  • Schemaläggning
  • Dokumentationsutveckling
  • Uppgiftshantering
  • Projektkontroll
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Project Coordinator hos vår kund tror vi att du är positiv och resultatorienterad, du har hög ambitionsnivå och vill utveckla och utvecklas. Du triggas av att hitta lösningar på problem och du trivs i en verksamhet som ständigt utvecklas. Du gillar att arbeta i team och är strukturerad i ditt arbetssätt. Som person är du självständig, ansvarsfull, noggrann i ditt arbetssätt.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med nuvarande hemmaarbete i dialog med kunden. Vår kund önskar omgående start och uppdraget är tidsbegränsat och förväntas löpa till och med 2021-12-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer prioriteras i urvalet.
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget kommer att utföras hos vår kund i Stockholm och du har anställning med anställningsvillkor hos JobBusters.