Programadministratör / projektadministratör

Programadministratör / projektadministratör

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en statligt ägd myndighet inom elnät letar vi nu efter en erfaren Programadministratör / Projektadministratör som ska stödja Program- och Projektledare med planering, uppföljning och kommunikation av aktiviteter inom olika program. Bland annat kommer du att ansvara för att administrera programmöten och styrgruppsmöten, att upprätta och distribuera målgruppsanpassad dokumentation och information till programmets medlemmar och intressenter, samt att upprätthålla övriga rutiner avseende rapportering och uppföljning. Du kommer rapportera till Programledaren och förväntas spela en viktig roll i programmets effektiva framdrift genom att bidra till god struktur och ordning samt rätt information till rätt målgrupp i rätt tid.

Kvalifikationer
  • Gymnasieexamen
  • Minst 4-års dokumenterad arbetslivserfarenhet av att stödja, koordinera och samordna komplexa program/projekt (många parallella projekt, många interna och externa intressenter) i rollen som Programadministratör / Projektadministratör eller annan motsvarande roll
  • Minst 3 års erfarenhet av praktisk tillämpning av processer och verktyg inom program- och projektstyrning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet från energibranschen
  • Arbetslivserfarenhet av att kommunicera teknisk och ekonomiskt komplexa frågor
  • Arbetslivserfarenhet av komplexa program/projekt är meriterande
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Programadministratör / Projektadministratör behöver du ha en god samarbets- och initiativförmåga. Du är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning och vet hur man arbetar självständigt och målinriktat på ett strukturerat och serviceinriktat sätt, du har även förmåga att arbeta i grupp. Det är viktigt att du är pedagogisk, utåtriktad, tydlig i kommunikationen och har en social förmåga. Vi tror även att du är ödmjuk och har lätt för att skapa förtroende. Vidare har du en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter.

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start 2022-08-29 och uppdraget förväntas löpa till 2024-08-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund med kontor i Sundbyberg, Stockholm. Möjlighet till distansarbete kan finnas beroende på verksamhetens behov och arbetsuppgifter. Innan påbörjat konsultuppdrag kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning där handläggningstiden är mellan 4-8 veckor. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2022-06-16.

Sökord: Programadministratör, Projektadministratör, Projektcontroller, Projektledare, Projektkoordinator, Sundbyberg, Stockholm, Distansarbete, Remote
Mer info
Kontaktperson Jennifer Norin
Telefon 070 838 03 96
Email Mejla Jennifer Norin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.