Ordermottagare

Ordermottagare

Arbetsuppgifter

Vår kund som är ett av Sveriges största drivmedelsbolag söker nu efter en Ordermottagare för att utöka deras Business Support Team. I rollen som Ordermottagare kommer du att ha en nära dialog med företagskunder via telefon och mejl där du ger förstklassig service. Teamet på cirka 10 personer präglas av ödmjukhet och en god vilja där inställningen är att ingenting är omöjligt. I rollen som Ordermottagare har du också ett viktigt samspel med säljarna (KAM) för att bidra och hjälpa till för att utveckla affären. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av ordermottagning via olika kanaler, ärendehantering, uppföljning och problemlösning. Vidare kommer du också ha möjlighet att medverka i olika projekt samt i vissa utredningar.

Kvalifikationer
  • Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av ordermottagning via telefon.
  • Du är flytande i svenska, såväl i tal som skrift.
  • Du har goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift.
  • Du har god systemvana och har lätt för att lära dig nya system.
  • Meriterande om du har erfarenhet från kundservice.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Ordermottagare så behöver du vara en problemlösare samt kunna hantera stressade situationer då man i denna branschen ständigt utmanas av nya regler, lagar och processer. Du har en mycket god kommunikationsförmåga, är intresserad av B2B samt har ett starkt kundfokus. Som person är du ödmjuk, målinriktad och utåtriktad. Det är mycket viktigt att du trivs med att arbeta i ett team där man stöttar och hjälper varandra och har roligt tillsammans. Stämmer detta in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider med möjlighet att jobba viss del på distans. Vår kund önskar start under oktober månad och förväntat slutdatum är 2023-08-31, med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Ansökningar mottagna innan 2022-09-19 kl 10.00 kommer att hanteras i ett första urval. Välkommen med din ansökan!
Sökord: Ordermottagare, Orderadministratör, Business Support,
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.