Orderadministratör till samsung i kista

Orderadministratör till samsung i kista

Arbetsuppgifter

Vi söker en orderadministratör till vår kund Samsung i Kista! Här blir du ansvarig för ett brett och varierat arbete av administrativa och affärsstödsrelaterade arbetsuppgifter.
I din roll som orderadministratör kommer du att supporta deras kunder med allt som rör deras beställningar - exempelvis orderhantering, prisinformation, leveranser, förseningar, förändringar, problemlösning, etc. I rollen förekommer det mycket interna och externa kontaktytor.

Kvalifikationer
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel (Pivot & vlookup). SAP är meriterande.
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom order/logistik.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som orderadministratör hos vår kund är det viktigt att du trivs i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du är detaljorienterad och serviceminded.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa på i 6 månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: Orderadministratör, kundservice, kundsupport, orderhandläggning, order administrator, Excel, SAP
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.