Nordic retail marketing officer - samsung

Nordic retail marketing officer - samsung

Arbetsuppgifter

Vi söker en Retail Marketing Officer med nordiskt ansvar till vår populära kund Samsung! Som Nordic Retail Marketing Officer kommer du att leda och ansvara för vår kunds produktlanseringar i Norden, genom att ta fram, implementera och följa upp nordiska detaljhandelsprojekt. Du kommer att ansvara för att driva marknadsstrategier och processer för att säkerställa rätt utförande i butik, samt utvärdera och agera utifrån slutkonsumentens insikt och anpassa den till butiksmiljön. Inom rollens ansvar ligger även att driva projekt på nordisk nivå, med implementering på landnivå, d.v.s popup-projekt. I uppdraget ingår det också att övervaka och reagera på konkurrenskraftig intelligens, samt proaktivt granska och identifiera investeringsområden för förbättringar.

Kvalifikationer

Du har en examen inom marknadsföring eller motsvarande
Du har +2 års erfarenhet av att driva projekt, gärna inom detaljhandeln
Du har +2 års erfarenhet av ansvarsarbete på ett globalt företag, gärna inom detaljhandeln
Du har mycket goda kunskaper i Excel och PowerPoint
Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att skapa/hantera kundupplevelser
Det är meriterande om du är genuint intresserad av telekomprodukter

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Nordic Retail Marketing Officer är du en doer och problemlösare med en kan-göra-attityd, samtidigt som du är strukturerad och har en förmåga att hantera flera prioriteringar och korta deadlines. Vidare är du en strategisk tänkare med förståelse för detaljhandelsanalys, du har passion för kundsupplevelser och är en relationsbyggare med stark ledarförmåga. Slutligen har du ett kreativt sinne, och uppskattar att arbeta i en snabb och ofta föränderlig miljö.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Tjänsten beräknas tillträda 2022-06-26 och pågå till 2022-10-31. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på JobBusters och arbeta hos vår kund Samsung. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) så snart som möjligt. Processen pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas snart. Vi ser fram emot din ansökan!
Nyckelord: Detaljhandel, Marknadsföring, Projekt, Ledare, Kundupplevelse, Customer, Experience, CX, Arbete, Jobb, Resor, Distans, Norden, Skandinavien, Stockholm, Sthlm

Company Description
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Detta uppdrag som Nordic Retail Marketing Officer kommer att utföras hos vår populära kund Samsung med kontor i Stockholm, Sverige. Distansarbete är möjligt till 50%. Resor kan eventuellt förekomma i arbetet.