Nordic project lead till samsung

Nordic project lead till samsung

Arbetsuppgifter

Vi söker en Nordic Project Lead till vår kund Samsung! En stor del av rollen är att designa, producera, installera och underhålla displayarmaturer i butiksmiljöer för nordiska konton, inklusive att optimera investeringar, analysera resultaten och föreslå operationella och taktiska förbättringar för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse och varumärkessynlighet i de nordiska kontonas butiker. Du kommer att implementera strategier för detaljhandelsmarknadsföring i butik, såsom displayimplementeringar relaterade till Samsungs detaljhandelsförbättring, inom telekomdivisionen, med målet att öka den nordiska försäljningen och varumärkespreferensen. Du kommer även att utvärdera och agera utifrån slutkonsumentens insikt och anpassa den till butiksmiljön samt ta fram och utveckla upplevelselösningar inom Retail.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av detaljhandelsprojekt (minst 2 år)
  • Relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning marknadsföring
  • Flytande i svenska och engelska
  • Applikations-/IT-kunnig med MS Office-vana, främst Excel och PowerPoint
Personliga egenskaper

Här söker vi en person som är van att arbeta självständigt och i ett högt tempo som gärna har erfarenhet från en internationell miljö. För att lyckas i rollen som Nordic Project Lead behöver du vara strukturerad med förmåga att hantera flera prioriteringar och korta deadlines, en strategisk tänkare med förståelse för detaljhandelsanalys och hur man implementerar dem, en relationsbyggare med stark kompetens inom personalhantering och ha en stark passion för slutkundsmötet och interaktion. Vidare tror vi att du är en kreativ doer och problemlösare med en "can do"-attityd! Det är meriterande om du är intresserad av telekomprodukter.

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa till 2022-10-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund Samsung med kontor i Kista. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2022-06-13.

Sökord: Nordic Project Lead, Project Lead, Project Manager, Projektledare, Retail, Samsung, Kista, Stockholm
Mer info
Kontaktperson Jennifer Norin
Telefon 070 838 03 96
Email Mejla Jennifer Norin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.