Marknadskoordinator / content producer till samsung

Marknadskoordinator / content producer till samsung

Arbetsuppgifter

Som Marknadskoordinator / Content Producer hos Samsung arbetar du huvudsakligen med vår kunds lojalitetsplattform. Du kommer att arbeta med innehållsupphandling och anpassning till andra relaterade digitala innehållsplattformar, till exempel "Utforska plattformen" på hemsidan och kundens onlineträningsplattform. Rapportering sker till CRM Manager och du som Marknadskoordinator / Content producer ingår i CRM-teamet. Du kommer att vara ansvarig för att utveckla idéer och ge rekommendationer om innehållsskapande. Du kommer att vara ansvarig för att uppdatera innehållsplanen för kundens medlemmar och även arbeta med att välja och publicera innehåll.

Arbetsplatsen är belagd i Kista, strax norr om Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har relevant högskoleutbildning inom marknad eller motsvarande
  • Du har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som marknadskoordinator, gärna i en ledande position
  • Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
  • Du hanterar Excel och MS Power Point obehindrat som arbetsverktyg
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med mobila plattformar och appar
Personliga egenskaper

Som Marknadskoordinator / Content producer har du organisations- och kommunikationsförmåga utöver det vanliga. Du är kreativ och självgående samt trivs i en dynamisk miljö med högt i tak. Du har god erfarenhet inom copy/content/brand guidelines och har inga problem att ta en ledande position till att ständigt leda projektet framåt.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 30 april 2021, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Natalia Dusant
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Natalia Dusant
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Samsung är en fantastisk arbetsplats med underbara människor och en enastående miljö med omfattande stöd för anställda och möjligheten att bli en del av innovationen som verkligen påverkar miljontals personers liv världen över. Genom sin historia har de tagit an stora utmaningar och strävar efter att vara bäst på det dem gör. Denna anda är drivkraften som har gjort Samsung till en global ledare och vår ambition att utveckla ledande teknik som tänjer på gränserna för det möjliga.