Lönespecialist / lönekonsult

Lönespecialist / lönekonsult

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund söker vi nu en Lönespecialist! Vår kund är i behov av en person som kan hela kedjan av lönearbete, är trygg med att "knacka" lön och som är tillgänglig omgående. Stämmer detta in på dig och vill du få mer information om rollen? Tveka inte på att söka rollen redan idag!

Kvalifikationer
  • Du har flera års erfarenhet av hela kedjan inom lönearbete.
  • Du har erfarenhet av att driva förändring från ax till limpa samt överlämning.
  • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Kunskaper i SAP Lön, ProMark och Successfactors är meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som lönespecialist är du självgående samt en doer som har den erfarenheten som gör att du kan leverera från dag 1. Du behöver även vara noggrann och strukturerad.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa till 2022-12-30 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Sökord: lön, lönespecialist, lönekonsult, löneadministratör
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.