Löneadministratör till företag i centrala stockholm

Löneadministratör till företag i centrala stockholm

Arbetsuppgifter

I rollen som Löneadministratör hos vår kund kommer du ingå i företagets finans-team. Du kommer arbeta med att administrera hela löneprocessen, inläsning av frånvaro, jour-ersättning och kontroll av långtidsfrånvaro. Som löneadministratör kommer du supportera anställda och chefer med lönerelaterade frågor. Vidare kommer du arbeta med pensionsinrapportering samt revidering och utbetalning av utlägg. Du kommer rapportera till SCB och försäkringskassan. Som löneadministratör kommer du även hantera företagskort, Euro Card, samt vara med i förbättringsarbete med integration mellan Workday och Flexlön.

Kvalifikationer
  • Du har 1-2 års erfarenhet av att arbeta med lönehantering
  • Du har relevant eftergymnasial utbildning
  • Du är flytande på svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av flexlön samt Workday
Personliga egenskaper

Som Lönekonsult hos vår kund bör du vara noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du är driven, självgående och har lätt för att samarbeta. Vidare är du flexibel och har lätt för att både se helhet och detaljer.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående eller enligt överenskommelse och uppdraget förväntas löpa under 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: lön, lönekonsult, lönejobb, löner, payroll, löne-assistent, löne-specialist, löne-generalist, löne-support, löneassistent, lönekontorist, lönesupport
Mer info
Kontaktperson Malin Johansson
Telefon 08-525 240 24
Email Mejla Malin Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett utvecklingsbolag med ca 700 anställda.
Arbetsplatsen är belagd i centrala Stockholm.