Kundservicemedarbetare - finska

Kundservicemedarbetare - finska

Arbetsuppgifter

Till vår kund inom läkemedelsindustrin söker vi nu en finsktalande Kundservicemedarbetare för att utöka teamet. Du kommer att hjälpa kunder så som sjukhus, privata sjukhus och distributörer med deras frågor över mejl och telefon. Arbetsuppgifterna består bland annat av orderläggning, uppföljning av ordrar och leveranser, hantera reklamationer samt att upprätthålla en bra relation till kunden. Detta uppdrag passar dig som är ny på arbetsmarknaden och vill skaffa dig erfarenhet inom kundservice, kanske har du arbetat extra under din gymnasietid inom ett serviceyrke.

Kvalifikationer
  • Du pratar svenska flytande.
  • Du pratar finska flytande.
  • Du har en genomförd gymnasieutbildning.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i orderhanteringssystem, t.ex. SAP.
  • Du har goda kunskaper i MS Office-paketet.
  • Du har tidigare erfarenhet från en roll inom kundtjänst.
  • Du har goda kunskaper i engelska.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Kundservicemedarbetare så är du en service-person ut i fingertopparna. Du har en positiv inställning och gör alltid det lilla extra för att hjälpa kunden på bästa sätt. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och är resultatinriktad.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Uppdraget är på heltid och vår kund ser start för rollen efter sommaren, uppdraget förväntas löpa under 10 månader med chans till förlängning. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i Solna. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Kundservicemedarbetare, Customer Service, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Support
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.