Kundansvarig

Kundansvarig

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Kundansvarig till IT-avdelningen. Denna funktion är delvis ny, och arbetssätt, forum och modeller är delvis förändrade. I rollen kommer du hantera en kund och delta i/driva olika kundforum på olika nivåer, dels arbeta med ett antal förändringar i kostnadsfördelningsprinciper, tjänstestruktur, rapportering, samverkansforum och samverkanskultur. För att trivas i rollen som Kundansvarig besitter du bland annat ledaregenskaper och du är drivande och resultatinriktad. Du har en god förmåga att kommunicera med människor på alla nivåer, har relationsbyggande färdigheter och en god samarbetsförmåga. Låter detta som en roll för dig? Tveka inte på att söka rollen redan idag!

Kvalifikationer
  • Aktuell och flerårig erfarenhet som kundansvarig eller motsvarande inom IT-området.
  • En relevant eftergymnasial utbildning eller annan likvärdig kompetens.
  • Mångårig god branschkunskap inom it, generellt och specifikt inom drift, infrastruktur och applikationsförvaltning.
  • Erfarenhet av att ha arbetat i en ledande roll inom eller med myndigheter är meriterande men inte ett krav.
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Kundansvarig besitter du ledaregenskaper och du är drivande och resultatinriktad. Du har en god förmåga att kommunicera med människor på alla nivåer, har relationsbyggande färdigheter och en god samarbetsförmåga. Du har en god kommunikativ förmåga, är serviceinriktad och har ett analytiskt och kritiskt tänkande. Vidare är du flexibel och öppen för förändring.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start omkring 2022-05-16 och uppdraget förväntas löpa till 2022-10-31 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Innan påbörjat konsultuppdrag kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning där handläggningstiden är mellan 8-12 veckor. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Sökord: Kundansvarig, kund.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.