Koordinator

Koordinator

Arbetsuppgifter

Till vår kund inom tele- och datakommunikation letar vi nu efter en Koordinator som är tänkt att ansvara för kundens fiberleveranser. Dina arbetsuppgifter kommer att variera, men din huvudsakliga uppgift är att dokumentera planerade och levererade fiberförbindelser. Vidare kommer du att följa upp beställningar, utföra mottagningskontroller och att framföra förfrågningar avseende fiberförbindelser till olika leverantörer, samt att utvärdera inkomna svar utifrån givna riktlinjer. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet som koordinator
Du har kunskap om fiber och fiberförbindelser eller ett genuint intresse för att lära dig
Du kommunicerar väl på svenska och engelska, i tal och skrift
Du kan arbeta självständigt och i grupp med goda resultat
Du är meriterande om du har branscherfarenhet från telekom eller datakom

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Koordinator krävs det att du är drivande, noggrann och proaktiv.
Dessutom är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation samt att du är en lagspelare som kan arbeta både självständigt och i team. Att du har fallenhet för administrativa uppgifter och samordning är en självklarhet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2022-06-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2022-12-01 med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot Din ansökan!

Sökord: Koordinator, Coordinator, Samordnare, Leveranskoordinator, Fiberleverans, Fiber, Bredband, Network, Telecom, Datacom, Telekom, Datakom, Telekommunikation, Datakommunikation, Administration, Dokumentation, Jobb, Stockholm, Sthlm
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Det här uppdraget som Koordinator kommer att utföras hos vår populära kund med placering i Solna, Stockholm. Distansarbete sker genom överenskommelse med vår kund.