Koordinator / event

Koordinator / event

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett internationellt bolag inom läkemedel och medicinteknik söker vi nu efter en Eventkoordinator, vars huvudansvar kommer vara att arrangera kurser och dylikt för personalen. I rollen som Eventkoordinator kommer du ansvara för hela processen från början till slut vilket inkluderar inbjudningar, researrangemang, material, logistik, register/dokumentation, kontrakt, budgetar och betalningar.

Kvalifikationer

Du har tidigare arbetslivserfarenhet som koordinator, administratör och/eller projektledare
Du har goda kunskaper i MS Office och anpassar dig enkelt till nya IT-system
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom event
Det är meriterande om du har kunskaper i danska eller finska

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Eventkoordinator är det viktigt att du är fokuserad, strukturerad och har en fallenhet för koordinerande/administrativa uppgifter. Som person är du uppmärksam på detaljer, prioriterar rätt och kan arbeta både självständigt och i team. Vidare är det väsentligt med en mycket positiv attityd samt god kommunikationsförmåga då du kommer behöva utveckla nära relationer med kunder och kollegor på alla nivåer.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 17-aug-2022 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 17-feb-2023, med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan måndag 27-jun-2022 kl 09.00 kommer att prioriteras i ett första urval. Vi ser fram emot Din ansökan! Sökord: Koordinator, Administratör, Projektledare, Projekt, Event, Konsult, Consultant, Arbete, Jobb, Work, Stockholm, Sthlm
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Det här uppdraget som Eventkoordinator kommer att utföras hos vår populära kund med kontor i Solna, Stockholm. Distansarbete är möjligt till ca 50%, beroende på aktuella arbetsuppgifter.