Kommunikatör till projekt hos offentlig myndighet

Kommunikatör till projekt hos offentlig myndighet

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Då ska du fortsätta läsa! Just nu söker vi en kommunikatör till vår kund i Sundbyberg.

I rollen som projektkommunikatör kommer du främst att ansvara för kommunikationsarbete i projekt där de bygger nya kraftledningar. Du kommer ha ett nära samarbete med projektverksamheten och vara deras kommunikationsresurs. I rollen ingår att skriva texter och producera material för både trycksaker och webb.

I tjänsten ingår även att:
  • Leda projektet i att kartlägga intressenter, formulera och samordna budskap samt göra kanalval.
  • Kvalitetssäkra extern kommunikation, inklusive språkgranskning och formgivning.
  • Uppdatera information på intranät och externa webb.
Kvalifikationer
  • Du har en eftergymnasial akademisk utbildning inom kommunikation.
  • Du har erfarenheter av att ha arbetat som kommunikatör i minst två år och är vad vid att skriva och kommunicera komplicerade frågor på ett målgruppsanpassat sätt.
  • Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med Adobe CS-paketet och webbpubliceringsverktyget EpiServer.
  • Meriterande om du har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av att ha arbetat som kommunikatör i stora infrastrukturprojekt.
  • Meriterande om du har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av arbete på myndighet eller statligt affärsverk.
Personliga egenskaper

Det här är en roll för dig som är en god skribent, gillar att ha många kontaktytor och ge bra service. Du får möjlighet att utvecklas och utbyta erfarenheter med kollegor som verkat länge inom branschen. I rollen är det viktigt att du har en god samarbets- och initiativförmåga. Du är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning och har lätt för att skapa förtroende.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start 2021-09-01 och uppdraget förväntas löpa till och med 2022-08-31, med option på förlängning för 1+1 år. Säkerhetsprövning krävs med anledning av att du kommer hantera hemliga uppgifter. Processen för upprättande av SUA-avtal och genomförande av registerkontroll beräknas ta ca 8 till 10 veckor, men kan både ta längre och kortare tid. Uppdraget kan inte påbörjas innan denna process har genomförts och klartecken har givits. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johanna Johnsson
Telefon 072 188 33 99
Email Mejla Johanna Johnsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget kommer att utföras på vår kunds kontor i Sundbyberg. Resor både in- och utrikes kan förekomma (när situationen tillåter).