It support/1st line supporttekniker till snabbväxande it-tjänstebolag

It support/1st line supporttekniker till snabbväxande it-tjänstebolag

Arbetsuppgifter

Vi söker nu tre stycken 1st line supporttekniker till ett av Stockholms snabbast växande IT-tjänstebolag. Du kommer ha daglig kontakt med företagets kunder och ge dem förstklassig support och användarstöd inom IT. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av allt från felsökning av lokala klienter till lite mer avancerade felsökningar på servernivå. Ärendena kommer in över telefon samt via ett ärendehanteringssystem. En typisk dag på kontoret kan bestå av allt från felsökning av mjukvaror och eventuella driftstörningar, kontohantering till support inom Windowsprodukter. Du kommer att jobba i ett team där de idag är fyra 1st line supporttekniker.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av IT-support sedan tidigare, gärna i roll som 1st line. Alternativt om du arbetat med intern support, kundservice inom IT i butik eller motsvarande.
  • Du har gärna erfarenhet av support inom Windows klient/Windows server, Microsoft/Office 365, Active directory och/eller skrivare, då det kommer vara dina huvudområden i denna tjänst.
  • Behärskar svenska flytande, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som 1st Line Supporttekniker tror vi att du är social, strukturerad och service minded. Vi tror också att du trivs i ett snabbväxande företag och har ett genuint intresse för IT och teknik.

Vad vår kund kan erbjuda

Kontor i moderna lokaler med eget gym och rutschkana i Stockholmsområdet. Fast lön + årlig bonus. Pension och friskvårdsbidrag.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider 8-17 med en timmes lunch. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: 1st line support, support, IT-support, kundservice, IT, Windows, Microsoft, AD, Active directory, Teknisk support, helpdesk.
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Företaget är ett utav Stockholms snabbaste växande IT-tjänstebolag som levererar molnbaserad IT, telefoni och moderna digitala mötesrum. De har tidigare blivit nominerade som "Årets Entreprenör" av Ernst & Young och 2021 blev de utsedda till DI Gasell. Här jobbar man i team där supporten säkerställer att kunden får kvalité och närvaro i alla kontakter. I dagsläget jobbar det ca 20 stycken i företaget som nu är i en spännande expansionsfas!