Inköpsassistent till energibolag i söderort!

Inköpsassistent till energibolag i söderort!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Inköpsassistent till vår kund för ett långsiktigt uppdrag!
Du kommer att arbeta tätt med inköpare samt ingenjörer och arbetsledare från kundens mekaniska verkstad. Kunden gör ett stort antal beställningar varje år inom drift och underhåll och den administrativa bördan har ökat. Denna tjänst handlar om att avlasta den administrativa bördan från inköparen på plats samt de ingenjörer och arbetsledare från verkstäderna. Offertintagande inför kommande inköp, skapa rekvisitioner inför dessa inköp samt fakturahanteringen som är efterkommande. Hantering av arbetsorder samt arbete med tidsedlar från inhyrda entreprenörer förekommer också.
Kunden har även intensifierat sitt arbete med att vara en säker arbetsplats vilket har ökat den administrativa bördan på inköparen på plats, samt för alla beställare som gör egna inköp. Det gör att support på att skicka och kräva in viss dokumentation från deras leverantörer, fått ett ökat behov. Vissa av ingenjörernas samt inköparens enklare inköp kommer att hanteras av inköpsassistenten.

När du kommit in i uppdraget, kommer nära samarbete också ske med de 3 övriga inköpsassistenterna.

Kvalifikationer
  • Du har goda kunskaper i MS Office.
  • Eftersom du jobbar nära tekniken, önskas viss teknisk förståelse inom mekanik, hydraulik, el och automation (kopplat till inköp)
  • Du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Du trivs med ett flexibelt arbetssätt, där inte allt är satt i fasta rutiner.
Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start så snart som möjligt och kommer löpa tillsvidare. Uppdragslängden sätts på ett år till att börja med. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast. Ansökningar som mottagits under v. 38 har störst möjlighet att gå vidare under processen, då behovet är brådskande.

Sökord: Inköpsassistent, Inköpare, Teknisk inköp, Mekanik, Hydraulik, El, Automation.
Mer info
Kontaktperson Malin Jagerholm
Telefon 08 525 24 012
Email Mejla Malin Jagerholm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Detta uppdrag utförs hon vår kund som finns i söderort, Stockholm.