Hr-konsult till modebranschen

Hr-konsult till modebranschen

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en HR-konsult till vår trevliga och populära kund som är verksam inom klädbranschen. Här kommer du att tillsammans med HR-funktionen och ledare på IT-avdelningen att bygga upp en personalstyrka och arbeta med både operativa- och strategiska frågor. Du kommer att arbeta med att genomföra en övergripande personalplaneringsstrategi så att företaget kan anpassa deras affärsstrategi med rätt blandning av människor och kompetenser. Vidare kommer du att upprätta en plan och en modell för att arbeta med operativ och strategisk personalplanering liksom att coacha HR och ledare med att ge specialistkunskap inom området. Ett spännande och varierat jobb som är både dynamiskt och kreativt. Här uppmuntras till eget initiativ och nya idéer. Vi tror att du arbetar som konsultchef idag och är intresserad av att ta nästa kliv i karriären! Låter det som en tjänst för dig? Då vill vi gärna läsa din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet och kunskap inom flexibel arbetsmiljöplanering.
  • Du har minst 3 års erfarenhet av arbete på både operativ och strategisk nivå.
  • Du har erfarenhet från att sätta ihop och implementera en övergripande arbetsstrategi (skapa, implemetera och underhålla).
  • Du har analytiska färdigheter och förmåga att översätta data till handling.
  • Du har god förmåga att arbeta på flera projekt och uppdrag samtidigt.
  • Du har god erfarenhet av att samarbeta i grupp och har god förmåga att hjälpa och coacha andra.
  • Du har goda kunskaper i engelska.
  • Meriterande om du har erfarenhet från IT-organisation och erfarenhet av att arbeta med olika verktyg.
Personliga egenskaper

För att passa i rollen behöver du ha utmärkt kommunikationsförmåga, kunna leverera i tid, god samarbetsförmåga. Vidare har du god förmåga att hjälpa och coacha andra.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 20191031 med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: HR, HR-specialist, personal, arbetsmiljö, HR-konsult, personalplanering
Mer info
Kontaktperson Camilla Wohlin
Telefon 0709-788 688
Email Mejla Camilla Wohlin
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta hos vår kund som är verksam inom klädbranschen.
Arbetsplatsen är belagd i Stockholm.