Hr analytiker till växande offentlig myndighet

Hr analytiker till växande offentlig myndighet

Arbetsuppgifter

På uppdrag av kund söker JobBusters en HR analytiker. I din roll som HR analytiker förväntas du att skapa organisatoriska och kompetensmässiga förutsättningar för att initiera och bygga upp ett offensivt digitaliseringsarbete både inom och utanför hr- avdelningen. På sikt handlar arbetet om att modernisera insidan som på utsidan för att öka medarbetarupplevelsen, bli effektiva och sammantaget en mer attraktiv arbetsgivare. I din roll ska du förankra och ta fram beslutsunderlag av en strategi för HRA:s digitaliseringsarbete med lednings- och nyckelpersoner på HRA i samverkan med ADMA utifrån HRA: S verksamhetsplan, prioriteringar och önskade förflyttningar. Arbetet innebär också att du ska ta fram beslutsunderlag över hur man bör skapa förutsättningar till en ökad digitalisering och vidareutveckling av befintliga systemstöd. Som HR analytiker skall du stödja implementeringen av ovanstående samt ge kompetensöverföring till interna resurser på HR- avdelningen för att lämna över till linjeverksamheten. Du ska även medverka i upphandlingsarbetet av masterdatasystem och bidra till förankring, dialog och beslutsfattande enligt företagets riktlinjer och rutiner inom hr- avdelningen och andra berörda parter.

Kvalifikationer
  • Du har minst 10 års erfarenhet av att arbeta med HR och IT-frågor på en senior nivå
  • Minst 10 års erfarenhet av upphandling av HR baserade it- system
  • Lång erfarenhet av förändringsledning, agilt arbetssätt och kommunikation
  • Leverantörsoberoende och minst 15 års erfarenhet inom området på samtliga punkter
  • Kompetens och minst 10 års erfarenhet av att bedriva arbete inom ( HR, organisation, processer, arbetsrätt och verksamhetsmål hänger ihop med systemstöd)
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du innehar förmågan att kunna anpassa dig snabbt vid förändringar och har vana att leda och driva uppdrag. Du är inte rädd för att utforska utvecklingsmöjligheter digitalt. Vi tror därmed att du har en kommunikativ förmåga och arbetar effektivt. Du bör självklart ha ett stort personligt intresse till att vilja vidareutveckla företaget.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-10-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-04-10 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: it system, hr analys, it, systemförvaltning, masterdata, digitalisering, hr, myndighet, statligt, digitalt, inköp, säkerhet, hr konsult
Mer info
Kontaktperson Charlene Trowell
Email Mejla Charlene Trowell
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta som HR- analytiker hos vår kund med arbetsplatsen belagd i Stockholm.