Grafisk designer / formgivare

Grafisk designer / formgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker en grafisk formgivare / visuell designer till vår myndighetskund i Stockholm. Här bli du en del av kundmötesavdelningens tjänsteutvecklingssektion. Sektionen bemannar flera team med specialistkompetens inom visuell design, UX och tillgänglighet. Kundmötet består i dagsläget av två utvecklande tåg vars uppdrag är att skapa en trygg, sammanhållen upplevelse i kundens föredragna miljö och utifrån kundens situation.
Mer information om myndigheten och uppdraget får du i ett senare skede i processen.

Kvalifikationer
  • Du har ca 4-8 års erfarenhet av liknande roller.
  • Du har erfarenhet av grafisk design, interaktionsdesign samt konceptdesign.
  • Du har erfarenhet av konceptualiseringsverktyg såsom Figma, Sketch och AdobeXD.
  • Du har erfarenhet av Photoshop och Illustrator.
  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.
  • Meriterande: Erfarenhet av designsystem
  • Meriterande: Erfarenhet inom tillgänglighet (WCAG 2.2)
  • Meriterande: Erfarenhet av Scrum och agilt arbete i team
  • Meriterande: Erfarenhet av Jira eller liknande utvecklingsverktyg
Personliga egenskaper

Vi tror att du trivs med varierade arbetsuppgifter och att du kan skapa dina egna rutiner. Som person är du organiserad, kommunikativ och tar gärna egna initiativ där du ser att det behövs.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start i början på januari och uppdraget förväntas löpa till och med 2023-12-31, med optioner på förlängning 1+1 år. Uppdraget omfattas av säkerhetsskyddslagstiftningen vilket innebär att uppdraget kan vara placerat i säkerhetsklass och säkerhetsprövning av konsult krävs. Processen för upprättande av Säkerhetsskyddsavtal och genomförande av registerkontroll beräknas ta ca sex till åtta veckor från tilldelning av uppdraget, men kan ta längre eller kortare tid. Ditt uppdrag kan inte påbörjas innan denna process har genomförts och startdatum meddelats av kunden.
Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande. Deadline att skicka in din ansökan är senast 14 november.
Mer info
Kontaktperson Johanna Johnsson
Telefon 072 188 33 99
Email Mejla Johanna Johnsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.