Grafisk designer - 2d motion

Grafisk designer - 2d motion

Arbetsuppgifter

Till vår kund som erbjuder streamingtjänster söker vi nu en Grafisk Designer - 2D Motion! För rollen behövs en examen eller motsvarande inom design, motion eller animation samt god förståelse för After Effects och Photoshop. Du behöver också ha möjlighet att kunna arbeta vissa kväller eller helger beroende på produktionsbehov. För mer information om rollen - tveka inte på att söka roller redan idag så berättar vi mer!

Kvalifikationer
  • Examensnivå eller motsvarande helst inom Design, Motion eller Animation.
  • God förståelse för After Effects och Photoshop.
  • Kunskap av Microsoft Office Suite.
  • Flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Flexibilitet och vilja att arbeta helger och/eller kvällar beroende på produktionsbehov.
  • Erfarenhet av Adobe Illustrator, Premiere Pro & Cinema 4D är meriterande men inte ett krav.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Grafisk Designer - 2D Motion är du kreativ och strukturerad. Du har också god kommunikativ förmåga och kan göra vision till verklighet.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider, där viss kvälls- och helgjobb kan förekomma vid behov. Vår kund önskar start så snart som möjligt, men uppdragslängden är ännu inte satt. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.