Fund prospectus / reporting editor

Fund prospectus / reporting editor

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en svensk bank med verksamhet i Norden och Baltikum, söker vi nu en Fund Prospectus / Reporting Editor! I rollen kommer du att hjälpa vår kund att presentera sitt material kring dess fonder för sina kunder. Du kommer att skapa texter för fonderna och ta fram material som du sedan kommer rapportera vidare så att vår kund kan sätta upp en bra plan för hur det ska hanteras i produktion.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av att skriva fondbroschyrer, skriva dokument osv
  • Erfarenhet av att skriva texter för periodisk rapportering DPM
  • Erfarenhet av att skriva texter till förköp DPM samt texter till webb
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är noggrann, strukturerad, ordningsam, engagerad och ansvarsfull. Det är viktigt att du är en problemlösare med en positiv inställning och har en god samarbetsförmåga.

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start 2022-10-03 och uppdraget förväntas löpa till 2022-12-23, med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2022-09-09. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sökord: Fund Prospectus, Reporting Editor, Bank, Stockholm
Mer info
Kontaktperson Jennifer Norin
Telefon 070 838 03 96
Email Mejla Jennifer Norin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.