Ekonomiadministratör till försäkringsbolag

Ekonomiadministratör till försäkringsbolag

Arbetsuppgifter

Ekonomiadministratör till vår trevlig kund! Här kommer du att arbeta med dagliga kontoavstämningar och månadsavstämningar av två hubudbokskonton. Du kommer även att arbeta med administration av kapitalflyttar. Här söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med redovisning minst 1 år där du arbetat med kontoavstämningar, tex som ekonomiadministratör.
Du har god erfarenhet av att arbeta självständigt och är ansvarstagande i ditt arbete. Du trivs med att utreda och lösa avvikelser i redovisningen. Vidare har du god förmåga att arbeta i ett högt tempo och arbeta mot deadlines. Tjänsten startar omgående och pågår fram till 2019-12-31 med möjlighet till förlängning. Låter det som nästa roll för dig? Då vill vi läsa din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning/ekonomi i minst 1 år där du arbetat med kontoavstämningar, tex som ekonomiadministratör.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska.
Personliga egenskaper

För att fungera bra i rollen behöver du kunna arbeta självständigt och ta ett stort ansvar över ditt dagliga arbete. Du trivs som bäst när du får möjlighet att utreda och lösa avvikelser i redovisningen. Vidare tror vi att du har god förmåga att förhålla dig till deadlines och ett högre tempo samt har ett gott öga för siffror.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2019-12-31 med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Försäkring, redovisning, ekonomi, ekonomiadministratör, långt uppdrag
Mer info
Kontaktperson Camilla Wohlin
Telefon 0709-788 688
Email Mejla Camilla Wohlin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta hos vår kund som är verksam inom försäkring.
Arbetsplatsen är belagd i Stockholm.