Divisionsassistent / chefsassistent till energibolag

Divisionsassistent / chefsassistent till energibolag

Arbetsuppgifter

Nu söker vår kund en senior Divisionsassistent! Rollen som Divisionsassistent innebär en stor mängd kontakter, samverkan och samarbete med andra människor, såväl inom divisionen som inom övriga delar av företaget och viss extern kontakt kan förekomma. Som Divisionsassistent kommer du att få varierade arbetsdagar med många olika arbetsuppgifter.

Du supporterar divisionschefen med diverse administrativa och koordinerande uppgifter. Du kommer att arbeta med förberedelser inför ledningsmöten med presentationsmaterial och agenda där även viss protokollföring kan förekomma. Andra exempel på arbetsuppgifter är: Boka divisionens konferenser, möten och andra aktiviteter inkl all administration rörande kallelser, ta emot anmäla, kontakt med konferensanläggningar osv. Registrera handlingar i ärendehanteringssystem. Administration gällande godkännanden, remisser mm. Samordna frågor för divisionen vid behov, t ex sammanställningar, arbetsplatsfrågor och flyttar inom kontoret. Registrera rekvisitioner samt granska fakturor inkl kontering osv i Agresso. Vara redaktör för intranätet och säkerställa att övergripande divisionsinformation är aktuell. Samordning och integration med övriga divisionsassistenter för utveckling samt backup för varandra i vardagen. Initiera och följa upp delegationer av arbetsmiljö och elsäkerhet till nya chefer samt uppdatera mail-listor osv.

Kvalifikationer
  • Du har minst gymnasieutbildning.
  • Du har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat som chefsassistent för person med högre befattning inom organisation med minst 100 anställda.
  • Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet.
  • Du har mycket hög kompetens gällande att utforma, ta fram och sammanställa presentationsunderlag i PowerPoint.
  • Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem.
  • Meriterande om du har erfarenhet av offentlig verksamhet eller myndighet i liknande roll.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av energibranschen.
Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget ser vi att du är en person som trivs i en supporterande och koordinerande roll där du får möjligheten att underlätta dagen för andra. Som person är du service-minded, flexibel, självgående, effektiv och kommunikativ med hög integritet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start i mitten av april 2020 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2022-03-31 med option på förlängning om ytterligare 2 år. För detta uppdrag krävs en säkerhetsprövning, som uppskattningsvis tar 8-12 veckor från dess att du tilldelats uppdraget. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: Divisionsassistent, Chefsassistent, Assistent, Sekreterare, Support, Ekonomi.
Mer info
Kontaktperson Malin Jagerholm
Email Mejla Malin Jagerholm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Vår kund är en myndighet som drivs i form av ett statligt affärsverk med ca 600 medarbetare. Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Vi har flera konsulter hos kunden som trivs mycket bra!