Controller / financial controller

Controller / financial controller

Arbetsuppgifter

Vill du spela en central roll i vår kunds spännande och transformerande resa för att bli den mest datadrivna banken i världen?
Vår kund ger utrymme för utveckling och vill alltid att våra konsulter ska känna sig värderade, inkluderade och vara engagerade.
Vår kund söker nu en financial Controller för att stärka upp deras Client Accounting-team. I rollen som financial Controller kommer du att producera redovisning, rapportering, prognoser och årsredovisningar för mer än 1 200 kunders räkning tillsammans med dina kollegor. Du kommer ha ett nära samarbete med chefer från olika kundsegment och även ha direktkontakt med kunder och revisorer för att säkerställa att överenskomna tjänster levereras med högsta möjliga kvalitet. I rollen som financial Controller kommer du att både arbeta självständigt och i nära samarbete med dina kollegor.

Kvalifikationer
  • Du har en civilekonomexamen eller motsvarande.
  • Du har minst 4 års erfarenhet av rollen som financial Controller.
  • Du har goda kunskaper i Office 365.
  • Du är flytande i svenska, i både tal och skrift.
  • Du är flytande i engelska, i både tal och skrift.
  • Meriterande om du tidigare har arbetat med stiftelser eller värdepapper.
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av revision.
Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som financial Controller tror vi att du är strukturerad, analytisk, noggrann och tar stort ansvar för dina egna och ditt teams leveranser. Du är stolt över att leverera en tjänst och produkt i världsklass till kunder och tar initiativ och ansvar för att lösa uppgifter självständigt eller genom att inkludera relevanta kollegor. Du tar ansvar för din egen utveckling och har ett mindset där ständig förbättring och utveckling är naturligt för dig.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start 2022-11-01 och förväntat slutdatum är 2023-05-26, med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Ansökningar mottagna innan 2022-09-19 kl 10.00 kommer att hanteras i ett första urval. Välkommen med din ansökan! För detta uppdrag kommer en bakgrundskontroll att genomföras om du blir erbjuden uppdraget.
Sökord: Financial Controller, Controller, Accountant, Bank, Stockholm, Civilekonom
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Vår ambition är att leverera service i världsklass till våra kunder och vi uppmuntrar dig att utmana våra arbetssätt och förväntar oss att du både tar del och är drivande i olika initiativ för att förbättra både processer och arbetssätt.