Content specialist till samsung

Content specialist till samsung

Arbetsuppgifter

Till Samsung söker vi just nu en Content specialist för att bli en del av deras Consumer Electronics marketing team. I rollen som Content specialist i det här teamet kommer du att bidra med att planera och ta fram starkt content för flera av Samsungs plattformar för marknadsföring. Huvudkategorierna av produkter som du kommer att skapa content för är inom gaming monitors, B2B produkter, memory och monitors inom Samsungs premium segment. Bland dina arbetsuppgifter ingår att ta fram starkt content för produkter inom ovan kategorier, ta fram material för kampanjer, butiker och liknande, produktion av text och bild, anpassa material för interna och externa utbildningar, anpassa material från huvudkontoret till den nordiska marknaden samt vara med i den strategiska planeringen och ta fram nya marknadsidéer!

Kvalifikationer
  • Du har minst 2-3 års erfarenhet som Graphic Designer eller junior Art Director, eller motsvarande erfarenhet.
  • Du har erfarenhet av att skapa content både i text och fast/rörlig bild, både för webb och event.
  • Kunna visa upp en portfolio med tidigare arbeten.
  • Du är erfaren i Adobe Creative Suite, med Photoshop, Illustrator m.m.
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Personliga egenskaper

Personen vi söker är en doer med ett positivt, lösningsorienterat förhållningssätt. Någon som älskar att designa, producera och anpassa innehåll. Vi tror att du är bra på att ha en röd tråd i all innehållsproduktion och du är någon som är effektiv i ditt arbete, utan att tappa fokus på detaljerna. Du känner dig bekväm i den skapande arbetsmiljön och att arbeta med olika material för att skapa ditt content.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund ser start för rollen så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa under minst två år till november 2024, med möjlighet till förlängning eller anställning direkt hos Samsung. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i Kista, Stockholm med viss möjlighet till distansarbete. Med din ansökan vill vi ha en portfolio som visar ett urval av dina tidigare arbeten inom content/grafisk design. Skicka gärna in din ansökan med bilaga i Word-format (PDF går också bra) snarast, då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-12-13 men kan komma att stängas tidigare. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence-and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today's fast-paced global economy, change is constant and innovation is critical to a company's survival. As we have done over 80 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As an employee, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers' lives.
#DoWhatYouCant