Content scheduler - tv / film

Content scheduler - tv / film

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett telecom bolag söker vi nu en Content Scheduler - TV / Film! I rollen kommer du genomföra kurering av innehåll i tv-tjänsterna med målet att erbjuda en förbättrad kundupplevelse. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att säkerställa att rätt programinformation finns på rätt titel, säkerställa att ingest av premiärer och avsnitt blir ingestade i tid och med rätt kvalitet samt planera presentation av nya, viktiga titlar samt kampanjer tillsammans Produktchef TV, för Content Presentation. Du kommer också upprätthålla lanseringsplan och kommunicera med Marketing och Säljstöd, vid behov kommunicera med innehålls- och metadataleverantörer om felaktigheter i ingestat material samt omvärldsbevakning, det vill säga ta in intryck och inspiration från hur andra tjänster i Sverige och internationellt presenterar innehåll.

Kvalifikationer
  • Du har ett mycket stort intresse för tv och streaming.
  • Du har koll på omvärlden för att veta vilka aktuella skeenden som driver tittande, exempelvis val, nobelpris eller liknande.
  • Du har en förmåga att se tjänsten ur olika kundsegments perspektiv.
  • Du har en dataorienterad inställning.
  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.
  • Du har viss erfarenhet av bildbehandling.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Content Scheduler - TV / Film är du ent teamplayer som är nogrann och detaljorienterad. Du har också en mycket god förmåga att samarbeta med UX-utvecklare, content partners och teknikavdelning.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start i början av juni och uppdraget förväntas löpa under 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: TV, film, content, innehåll, streaming, bildbehandling.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.