Hr-konsult som compensation & benefit specialist till starkt varumärke inom modebranschen

Hr-konsult som compensation & benefit specialist till starkt varumärke inom modebranschen

Arbetsuppgifter

Som Compensation & Benefit Specialist hos vår kund kommer du ingå i teamet för People & Talent och bidra till att företaget ska bli en av de bästa Tech-arbetsgivarna. Detta genom att du bidrar med din erfarenhet och arbeta för att attrahera och behålla starka talanger. Du kommer arbeta med att ta fram kompensationsplaner utformat efter lagstiftning, företagsvärden samt strategier. Du kommer även arbeta fram planer av kompensation och förmåner som genererar i att anställningsnöjdheten ökar, vilket leder till ökad produktivitet. I arbetet kommer du genomföra undersökningar kring vad som motiverar de anställda och därifrån implementera belöningssystem och förmånsbaserade program. Vidare kommer dina arbetsuppgifter även omfatta att konsultera interna affärspartners kring kompensationer och förmåner. Du kommer dessutom genomföra utbildningar, mentorskap, och upplärning utav processer och praktisk kunskap för övrig HR personal.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll, gärna inom tech
  • Du har kunskap av Svensk arbetslagstiftning
  • Du har kunskap av globala betygssystem
  • Du har kännedom av organisationspsykologi samt arbetsgivaransvar för anställning
  • Du har erfarenhet av undersökningar som berör medarbetarnöjdhet
  • Du har kunskap av att strukturera kompensations- och förmånspaket samt mäta dess utfall
  • Du kan identifiera sätt för att utveckla och behålla personalresurser
  • Det är meriterande om du har kunskap av andra länders arbetslagstiftning
Personliga egenskaper

För att passa i rollen som Compensation & Benefit Specialist är du driven, lösningsorienterad och kreativ. Du behöver även vara en team-player samtidigt som du är självgående och klarar av att hålla många bollar i luften och ta ansvar. Vidare är du kommunikativ, relationsskapande och hjälpsam. Vi tror att du är en social och analytisk person med stort intresse för människa och organisation.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-09-02 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-06-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: HR-Specialist, Employer Branding, Kompensations- och förmånsspecialist, Arbetsrätt, HR-utveckling, People & Talent, HR-ansvarig, HR-jobb, Stockholm, HR, HR-konsult
Mer info
Kontaktperson Malin Johansson
Email Mejla Malin Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 sept 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett stort modebolag.
Arbetsplatsen är belagd centralt i södra Stockholm.