Business controller

Business controller

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett svenskt petroleum- och biodrivmedelsföretag söker vi nu en Business Controller för ett konsultuppdrag. I rollen som Business Controller kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av månadsrapportering, måluppföljning samt avvikelseanalys. Du kommer även att koordinera och aktivt delta i den finansiella delen av prognoser, affärsplan och strategiplan för produktledningssektionerna. Utöver detta så ligger det även på ditt bord att skapa presentationsmaterial samt hålla genomgångar för tidigare nämnda arbetsuppgifter. Detta uppdrag passar dig som har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som Business Controller och som kan arbeta självständigt.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som Business Controller.
  • Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
  • Du är en avancerad användare av Excel.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i BI-system, tex Power BI.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du är flytande i engelska, i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget som Business Controller så ser vi att du är en person som gärna tar egna initiativ, arbetar självständigt men också bra i grupp. Vidare är du analytisk och sätter alltid kund och affär i fokus. Är du även noggrann och bekväm med att självständigt hålla i genomgångar kan detta vara uppdraget för dig!

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet till arbete på distans ett par dagar i veckan. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa till 2022-11-30, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) då intervjuer sker löpande. Sökord: Business Controller, Controller
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.