Business analyst

Business analyst

Arbetsuppgifter

För arbete hos Samsung söker vi nu en erfaren och duktig Business Analyst! I rollen som Business Analyst just hos Samsung kommer du att ha en viktig nyckelfunktion i affärsplaneringen och assistera ledningsgruppen med bland annat rapporter, analyser och viktiga nyckeltal. Bland dina dagliga arbetsuppgifter ingår att stödja vid månadsavslutningar och arbeta för att utveckla rapporteringsprocessen, granska operativa trender, delta vid framställandet av finansiella analyser och modeller. Du kommer både ha fokus på det viktiga analysarbetet och framställa viktigt beslutsunderlag, men samtidigt vara en viktig trendspanare och bidra med att utveckla Samsung i önskad riktning!

Kvalifikationer
  • Du har en akademisk examen inom Business Administration, Finance, Engineering eller liknande.
  • Du har arbetat som analytiker i minst fem år, gärna också i en internationell miljö.
  • Du har mycket god teknisk förmåga och hanterar utan problem Office 365 som dagligt verktyg.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en projekt-/eller arbetsledande roll.
  • Meriterande om du har kunskap i SAP.
  • Meriterande om du har kunskap i annat analysverktyg som exempelvis Power BI eller SQL.
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att du ska trivas och utvecklas vidare i rollen som Business Analyst hos Samsung ser vi att du som person är duktig på att planera ditt eget arbete och ta ansvar för både utförandet och resultatet. Du har lätt för att ställa om ditt fokus och kunna planera om vart du behöver lägga din tid. Som person ser vi att du är full av energi och tycker om att få med dig kollegor och andra i ditt arbete.

Vad vår kund kan erbjuda

Förutom de många förmåner som du får genom att vara anställd hos JobBusters, kommer du för det här uppdraget att erbjudas en marknadsmässig lön med sex veckors semester. Du kommer att sitta i fina nya lokaler hos Samsung i Kista och arbeta med många härliga och duktiga kollegor!

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa under minst två år till augusti 2024, med chans till förlängning eller därefter anställning hos Samsung. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Kista, Stockholm. Sista ansökningsdatum är 2022-10-06. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence-and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today's fast-paced global economy, change is constant and innovation is critical to a company's survival. As we have done over 80 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As an employee, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers' lives.
#DoWhatYouCant