Brand manager

Brand manager

Arbetsuppgifter

I rollen som Senior Brand Manager till vår kund som verkar inom läkemedelstillverkning kommer du att vara en nyckelspelare i kundens marknadsarbete samt utförande. Du kommer att, tillsammans med varumärkesansvariga, att leda genomförandet av marknadsföringsaktiviteter och koordinera processer relaterade till affärsplanering, marknadsplaner, portföljförvaltning, marknadsundersökningar, nya produktlanseringar, spårning av affärsresultat och omnichannel-marknadsföring riktad mot utsedda varumärken inom läkemedel. På en strategisk nivå kommer du att leda kommunikationen och arbetet med den digitala marknadsföringen samt planera för arbetet framåt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med viktiga aktörer inom vår kund med olika marknadsföringsaktiviteter, bygga nätverk och skapa relationer för att stärka kundens varumärke. Du kommer även att arbeta med analyser och för att förstå konkurrensbilden, den lokala marknaden och kundernas behov och insikter med regelbunden extern kundinteraktion.

Kvalifikationer
  • Du har akademisk examen inom naturvetenskap, företagsekonomi eller liknande områden.
  • Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
  • Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office.
  • Du har giltigt körkort.
  • Du behärskar både svenska och engelska flytande, i tal och skrift.
  • Du har erfarenhet av svensk sjukvård, läkemedel eller liknande bransch samt erfarenhet av att arbeta med Hierarchical condition category (HCC).
Personliga egenskaper

För att trivas i den här rollen tror vi att du har förmågan att effektivt lösa problem genom att kontinuerligt söka efter områden att förbättra och förnya. Du är öppen och har en flexibel attityd att driva åtgärder och resultat trots utmaningar och komplexa problem. Du är samarbetstänkande både inom och mellan funktionella och geografiska områden samtidigt som du har lätt för att driva ett projekt och en grupp. Du kan arbeta i ett högt tempo och har förmågan att prioritera ditt arbete samt är relationsskapande som person och i ditt sätt att vara.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Uppdraget är på heltid med kontorstider. Vår kund ser start för rollen i början av december och uppdraget kommer att löpa på under minst 14 månader till början av 2024, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på JobBusters och arbeta hos vår kund i Solna, Stockholm. Skicka gärna in din ansökan (gärna i Word format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-10-21. Välkommen med din ansökan redan idag då annonsen kan komma att tas ned innan sista ansökningsdag!
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.