Analytiker / kravledare

Analytiker / kravledare

Arbetsuppgifter

Till vår myndighetskund som arbetar med elöverföring söker vi nu efter en Analytiker / Kravledare för ett längre konsultuppdrag. I rollen som Analytiker / Kravledare kommer du att stötta olika initiativ, roller och projekt med kravhantering inom området balansering och elmarknad. Du kommer ha flera kontaktytor, både internt och externt, för att samla in behov, agera kravställare och teknisk rådgivare för IT-lösningar. Du kommer bland annat stötta verksamhetsarkitekter med mer detaljerad kravhantering samt stötta verksamheten i större komplexa projekt med inslag av nya IT-lösningar. Ett specifikt område är att ansvara för kundens interna IT-system för strukturdata genom välfungerande kommunikation samt koordinering av systemförändringar. Du kommer även koordinera utvecklingsbehov mellan olika produkter inom området, fånga utvecklingsbehov, formulera och driva krav på IT-lösningar samt utöva förändringsledning vid implementation. Vidare ligger det på ditt bord att arbeta med processkartläggning, behovsanalys och kravformulering. Som konsult får du kollegor med många års erfarenhet inom elbranschen och kommer således ha möjlighet att få god vägledning och utbildning i din roll samt skaffa dig mycket djup kunskap om elmarknaden parallellt med det tekniska arbetet.

Kvalifikationer
  • Du har en Teknisk/IT utbildning på högskole-/universitetsnivå, exempelvis Civilingenjör inom Energi/Data/Maskin alternativt arbetslivserfarenhet som kan likställas en utbildning.
  • Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av kravhantering eller uppdragsledning i komplexa verksamhetsprojekt med betydande inslag av IT och applikationsutveckling.
  • Du har dokumenterad förmåga att ta dig an komplicerade sammanhang/uppgifter.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Analytiker / Kravledare ser vi att du har ett starkt driv, strukturerat sinne samt kan jobba självständigt och målinriktat. Du har god kommunikationsförmåga och kan förmedla informationsteknisk information på ett begripligt sätt samt motiveras av att få lära dig nya saker och söker utmaningar. Vidare så är du en engagerad och driven person som har viljan att skapa nytta för verksamheten och har lätt för att samarbeta.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet att arbeta på distans till viss del. Vår kund önskar start i början av oktober 2022 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 31 december 2023 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Innan påbörjat konsultuppdrag kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning där handläggningstiden är mellan 8-12 veckor. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-06-29 kl 12:00. Vi ser fram emot Din ansökan! Sökord: Analytiker, Kravanalytiker, Kravledare, IT, Verksamhet
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.