Affärsanalytiker

Affärsanalytiker

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett amerikanskt multinationellt läkemedels- och medicinteknik-bolag söker vi nu en Affärsanalytiker! Det övergripande ansvaret i rollen är att driva förändringsledning, tekniska- och analytiska förbättringar av säljstyrkans effektivitet och kommersiella analyser. Du kommer att vara den nordiska marknadsrepresentanten i EMEAs kommersiella excellens-forum och kommer att arbeta nära tillsammans med den lokala säljorganisationen och det bredare EMEA-teamet i olika projekt och initiativ för att ytterligare forma och stärka kommersiell excellens i företaget. Rollen är en utmärkt möjlighet för en kommersiellt sinnad, ambitiös person som har ett genuint intresse för data och analys.

Kvalifikationer
  • Minst 5+ års arbetslivserfarenhet med minst 3 år inom relevanta områden, t.ex. Affärscontroller/analytiker, CRM-analytiker, BI-analytiker
  • Erfarenhet av analytisk programvara, t.ex. Tableau, Qlik, Power BI
  • Avancerade kunskaper i Microsoft Excel
  • Flytande i svenska och engelska
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Affärsanalytiker tror vi att du är en problemlösare som är mycket skicklig och strukturerad med känsla för detaljer och stor förmåga att prioritera och få saker att hända. En utmärkt kommunikationsförmåga är avgörande eftersom rollen innebär kontinuerlig kontakt med intressenter. Vidare behöver du ha en hög nivå av förståelse och ett genuint intresse för både system och siffror.

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa till september, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Solna/Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2022-05-02. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Sökord: Affärsanalytiker, Affärscontroller, Analytiker, Controller, Commercial Analyst, Analyst, Ekonom, Ekonomi, Ekonomiyrken, Excel, Solna, Stockholm
Mer info
Kontaktperson Jennifer Norin
Telefon 070 838 03 96
Email Mejla Jennifer Norin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.