Administratör

Administratör

Arbetsuppgifter

Till vår kund som verkar inom Region Stockholm söker vi nu efter en Administratör. Du kommer arbeta i en liten men effektiv grupp som dagligen ser till att verksamheten rullar på. Som Administratör utför du ett myndighetsarbete med arbetsuppgifter som är kopplade till färdtjänst och sjukresor. Samverkan sker i huvudsak internt på sektionen, men även externt, exempelvis mot kommunerna i regionen och mot vår leverantör för vår kundservice.
Dina arbetsuppgifter i rollen som Administratör kommer bland annat innefatta granskning och sortering av inkomna handlingar för skanning till rätt handläggningssystem, skanning av fotografier samt utskick av beslutsbrev. Vidare kommer du hantera förberedande handläggning gällande ärenden kopplat till återbetalningar, personuppgiftsuppdatering och beställning av kontorsmaterial.

Kvalifikationer
  • Du är flytande i svenska, såväl tal som skrift.
  • Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att arbetat som registrator på en myndighet.
  • Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med administration (ex diarieföring) på myndighet och/eller offentlig förvaltning.
  • Du har minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med personuppgiftshantering på en myndighet och/eller offentlig förvaltning.
  • Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom arkivvetenskap, samhällsvetenskap, statsvetenskap eller offentlig förvaltning.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Administratör är du en social person med eget driv och vilja att utvecklas. Du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ, har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i en roll som innebär omväxling. Vidare är du bra på att prioritera i det löpande arbetet, har ett sinne för ordning och reda och är flexibel.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider på plats på kontoret 08:00-16:30 förutom fredagar då kunden stänger ner redan klockan 16:00. Vår kund önskar start 2022-10-03 och förväntat slutdatum är 2023-06-30 med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. I detta uppdrag kan du även gå som underkonsult. Välkommen med din ansökan! Sökord: administratör, administration, registrator, myndighet
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.