Administratör / projektadministratör

Administratör / projektadministratör

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en statligt ägd myndighet inom el och energi letar vi nu efter 2 erfarna Administratörer för ett långt konsultuppdrag! Konsultens uppdrag kommer vara att administrera allt inom ett stort investeringsprojekt med stor komplexitet med flera kontaktytor och stora projektgrupper, där tidsplanerna sträcker sig till och med 2027. Arbetsuppgifterna kommer vara att hålla ordning och dokumentera genom hela projektets livscykel (planering, projektering, upphandling, bygg och slutfas). Vidare ingår det bl.a. ansvar för projektets dokumentationsflöden både internt och externt, informationshantering, kontering av fakturor, diarieföring samt möteshantering (förbereda presentationer, kalla deltagare, föra protokoll).

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieutbildning, alternativt motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet
Du har körkort (B-behörighet)
Du har +5 års erfarenhet av projektadministration inom infrastruktur/samhällsbyggnad, industri/anläggning eller motsvarande
Du har +5 års erfarenhet att kommunicera med interna och externa kontaktytor som t ex beställare, intressenter, kunder m.fl.
Du har +2 års erfarenhet av ekonomiadministration/redovisning
Du har +1 års erfarenhet av diarieföring
Du har +2 års erfarenhet av hantering av dokumentationsflöden mellan beställare och leverantör
Du har +5 års erfarenhet av PC, arbeta i Office-paketet (Excel, Power Point, Word)
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Projektadministratör är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och har en fallenhet för administrativa uppgifter. Som person är du flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Vidare är det väsentligt med en mycket god kommunikativ förmåga då du kommer behöva leda och förmedla till mindre grupper.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 14-aug-2022 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 31-dec-2027 (villkor för option 1+1 år). Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Innan påbörjat konsultuppdrag kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning där handläggningstiden är mellan 8-12 veckor. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-06-20 kl 12:00. Vi ser fram emot Din ansökan! Sökord: Administratör, Projekt, Erfaren, Konsult, Consultant, Statlig, Myndighet, Säkerhetsprövning, Arbete, Jobb, Work, Stockholm, Sthlm, Sundbyberg, Sumpan
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Det här uppdraget som Administratör för stora projekt kommer att utföras hos vår populära kund inom el och energi med kontor i Sundbyberg, med möjlighet till distansarbete på 50%.