Administratör - ledningsstöd

Administratör - ledningsstöd

Arbetsuppgifter

Just nu letar vi efter en erfaren Administratör till vår kund som är en svensk högskola. I rollen kommer du att ingå gruppen ledningsstöd och i första hand att arbeta med institutionsstöd. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men kan vara alltifrån att registrera och hantera uppgifter i olika system, sammanställa material och rapporter till att dokumentera och handlägga olika ärenden och arkivera dessa. Vidare kommer du att administrera fakturor, inköp, konferens-, examenshögtids- och resebokningar, samt boka, förbereda och skriva minnesanteckningar/protokoll på diverse möten. Du kommer även att stötta institutionsprefekt samt institutionens övriga personal, samt ha kontakt med olika samarbetspartners, bl a Region Stockholm.

Kvalifikationer

Du har flera års erfarenhet som Administratör, gärna i en liknande roll
Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal och skrift
Det är meriterande om du har arbetat som Ekonomi- eller Inköpsassistent

Personliga egenskaper

För att du ska trivas i rollen som Administratör tror vi att du som person har ett starkt eget driv av att få saker gjorda och tar ansvar både för utförande och resultat. Du har lätt för att skapa relationer och trivs i en roll där struktur är en viktig komponent. Till sist är du en person som skapar god energi och engagemang i de sammanhang du tillhör.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start omgående, och uppdraget förväntas löpa till April 2023, med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan måndag 28-Nov-2022 kl 10.00 kommer att hanteras i ett första urval. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.