Administratör avtal

Administratör avtal

Arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi nu en Avtalsadministratör! Vår kund är en offentlig sektor och har nu ett behov av att stärka avtalsdatabasen genom att både samla in befintliga avtal som finns i organisationen men även skapa en struktur i databasen. Du kommer få stöd i kontakten med berörda avdelningar och beställare men kommer även själv aktivt kommunicera och samverka med berörda internt. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att samla in avtal och publicera dessa i avtalsdatabasen, ta fram process för publicering av avtal från insamling till slutlig publicering i databasen, uppdatera befintliga processer som påverkar avtalsdatabasen, t.ex. upphandlingsprocessen i verktyget Tendsign så att avtal publiceras korrekt från början, ta fram en prioriteringsordning för arbetet (vilka avtal ska prioriteras) med stöd av chefer, ta fram rutinbeskrivningar kopplat till processen och arbetet samt samla in behov från verksamheten med avseende på avtalsdatabasen.

Kvalifikationer
  • Minst 4 års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • Erfarenhet från minst 4 tidigare uppdrag om upphanding, inköp och/eller avtalsadministration
  • Erfarenhet från minst 3 tidigare uppdrag av arbete med Office-paketet (Word, Excel, PowerPoint)
  • Erfarenhet från minst 2 tidigare uppdrag av att ta fram rutiner och processer
  • Erfarenhet från minst 1 tidigare uppdrag av arbete med Visma Tendsign
  • Erfarenhet av att ha administrerat eller etablerat minst en avtalsdatabas
  • Erfarenhet från minst ett tidigare uppdrag i offentlig sektor
  • Flytande i svenska är ett krav
Personliga egenskaper

I rollen som Avtalsadministratör kommer man ha kontakt med stora delar av verksamheten vilket ställer krav på hög samarbetsförmåga och kommunikativa egenskaper. Vidare är du serviceminded, strukturerad, noggrann, resultat- och lösningsorienterad samt duktig på att hantera stressiga situationer.

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start 2022-06-08 och uppdraget förväntas löpa till 2023-06-08, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2022-05-04. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Sökord: Avtalsadministratör, Kontraktsadministratör, Administratör, Stockholm
Mer info
Kontaktperson Jennifer Norin
Telefon 070 838 03 96
Email Mejla Jennifer Norin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.