Account manager till sveriges ledande leverantör av elektronisk körjournal

Account manager till sveriges ledande leverantör av elektronisk körjournal

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en Account Manager som vill representera en av världens ledande leverantörer av SaaS lösning inom fleet management och elektronisk körjournal!
Som Account Manager hos vår kund kommer du att sälja och presentera fram kundens marknadsledande tjänster och lösningar. Du kommer att ansvara över ny- och merförsäljning mot primärt nya kunder med ett starkt varumärke och professionella kollegor.
Ditt arbete sker främst via telefonkontakt med dina kunder, därför är det av stor vikt att du har erfarenhet samt känner dig bekväm med att använda telefonen som ditt dagliga arbetsverktyg. Självklart får du även chans att vidare förvalta din kundkontakt då både du och vår kund sätter stolthet i att ha långsiktiga relationer med sina kunder.

Vår kund är idag i en stark tillväxt vilket ger dig som Account Manager mycket goda utvecklingsmöjligheter internt hos vår kund. För rätt person finns chans att växa in i mer seniora roller inom organisationen.

Kvalifikationer
  • Du har minst 1 år erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Du har i din roll som säljare primärt arbetat med telefon som arbetsverktyg
  • Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Du har mycket god erfarenhet av att bearbeta företagskunder och har med framgång byggt din egen kundportfölj
  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att förmedla tjänster/lösning/komplex försäljning
Personliga egenskaper

För att vara en framgångsrik Account Manager och lyckas hos vår kund är du en utpräglad säljare med en stark kommersiell drivkraft som drivs av försäljning och av att stänga affärer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt och du vet att bakom grymma resultat ligger hårt arbete och en vinnarmentalitet. Som Account Manager är du snabb, lösningsorienterad, en stark förhandlare och en god kommunikatör.

Vad vår kund kan erbjuda

Här får du som Account Manager chansen att vara en central del i kundens framgångsresa! Du får en konkurrenskraftig fast lön och provision med goda förtjänstmöjligheter.
Vidare får du självklart möjlighet att utvecklas som säljare tillsammans med ett starkt varumärke möjlighet att jobba med stora varumärken i kundportföljen.
Som Account manager hos vår kund möts du varje dag av dina professionella kollegor som är ett drivet, målfokuserad, ambitiös säljteam.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Account Manager, AM, Säljare, Försäljning, Sälj, Kundrelation, Kundansvarig
Mer info
Kontaktperson Natalia Dusant
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Natalia Dusant
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt företag som befinner sig i en stark tillväxtfas i och med att efterfrågan på deras produkter ständigt ökar. Vår kunds produkt är enkel, smidig och framförallt nödvändig för företag som vill effektivisera sin verksamhet. Företaget tillhandahåller elektroniska körjournaler, reseräkningar och kompletta fleet management-lösningar till tusentals företag.

Företaget har kontor i Stockholm, Sundsvall, Oslo samt i USA. Vår kunds ambition är att inom en snar framtid expandera ytterligare både geografiskt och organisatoriskt. I dagsläget söker de ytterligare säljare till deras huvudkontor som är beläget i centrala Stockholm.