Account Manager till Job Solution Sweden AB

Account Manager till Job Solution Sweden AB

Om dig

Vi söker dig som jobbar bra individuellt, men också är en lagspelare. Du vill utvecklas inom försäljning och strävar alltid efter att vara lite vassare än igår. Tidigare erfarenhet inom komplex tjänsteförsäljning är ett krav och erfarenhet inom rekrytering är meriterande. Du är social, framåt och har lätt för att få människor med dig i något du tror på. Något som är viktigt för oss är att du besitter en förmåga att kunna hantera många bollar i luften samtidigt. Vi ser också att du är väldigt duktig när det kommer till det kommunikativa, både i tal och skrift. Duktig administrativt och strukturerad i ditt arbete är något som är av yttersta vikt för att lyckas i rollen som Account Manager hos oss.

Rollen hos oss som säljare går ut på att boka möten via telefon för att sedan själv genomföra mötet och sälja in vår rekryteringsmodell. Du som Account Manager är också ansvarig för att tillsammans med en rekryterare slutföra uppdraget enligt kundens önskemål och kravställningar.

Vi har idag kunder från Ystad i Söder till Kiruna i Norr, och därför kan resor tillsammans med teamet men också individuellt förekomma. Du kommer att utgå från vårt kontor som ligger bara ett stenkast från Hötorget i centrala Stockholm.

Lönen består av en fast grundlön och en rörlig provision.
Mer info
Kontaktperson Viktor Rönn
Telefon 0733697737
Email Mejla Viktor Rönn
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobsolution.se
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det går bra för oss på Job Solution. Trots det rådande läget på marknaden fortsätter vi att växa och utvecklas framåt. I och med det så söker vi fler säljare till vårt team i Stockholm.

Job Solution är ett entreprenörsdrivet företag som grundades 2015. Vi arbetar med rekrytering och hjälper våra kunder i olika branscher att hitta rätt personal. Framförallt hjälper vi människor att hitta deras nästa drömjobb. Vårt arbetssätt skiljer sig från andra kollegor i branschen. Vi jobbar utefter en framgångsrik modell som gör att vi nu växer ännu mer. Målen är höga, viljan är högre. Vi tror på gemenskap, engagemang och innovativa idéer som tillsammans utger vår resa framåt.