Montör/Installatör av bänkskivor Stockholm

Montör/Installatör av bänkskivor Stockholm

Jetstone fortsätter att expandera och behöver nu stärka vårt team med ytterligare en montör/installatör i Stockholm som har god känsla för kvalité, service samt kundtillfredsställelse.

Arbetsuppgifterna består främst av mätning, montering, leverans och inbärning av stenskivor till kök och badrum. Vi arbetar både med privatkunder och större nyetableringar.

Vi söker dig som är hantverksmässig, kvalitetsmedveten och har förmågan att möta kunden på ett serviceinriktat och representativt sätt.
För att vara framgångsrik i tjänsten krävs det att du är noggrann och har grundläggande kunskaper i matematik då inmätningen är en avgörande del i att produkten dels ska tillverkas rätt men också för att slutligen kunna monteras med hög precision.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet från stenbranschen och/eller köksbranschen som tex snickare eller köksmontör. Erfarenhet från att leda ett mindre team är också meriterande.

Du utgår dagligen från vårt regionala lager i Saltsjö-Boo och tillsammans med dina kollegor servar du våra kunder i Mälardalen. Vi erbjuder både utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter med marknadsmässiga villkor. Tjänsten är tillsvidare och inleds med en 6 mån provanställning.

Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa – bli en Jetstone stjärnmontör - Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten kontakta Brian Hunter på
076-102 51 89.

Din ansökan med CV & Personligt brev skickar du via e-post till jobb@jetstone.se senast
2020-11-16.
Mer info
Kontaktperson Brian Hunter
Telefon 0761025189
Email Mejla Brian Hunter
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jetstone är norra Europas marknadsledande tillverkare och leverantör av bänkskivor i framförallt natursten, kvartskomposit och keramik.
Vi har huvudkontor och tre fabriker i Holland och finns representerade i
Sverige, Belgien, Holland, Tyskland och England. I Sverige är vi ca 35 entusiastiska och engagerade medarbetare fördelade på fyra orter. Det skandinaviska huvudkontoret finns i Malmö och regionalt utgår vi sedan ifrån
Stockholm, Göteborg och Jönköping.

Vi fortsätter vår expansion och behöver nu stärka vårt team med ytterligare en montör/installatör i Stockholm som har god känsla för kvalité, service samt kundtillfredsställelse.

Arbetsuppgifterna består främst av mätning, montering, leverans och inbärning av stenskivor till kök och badrum. Vi arbetar både med privatkunder och större nyetableringar.