Account manager Mälardalen

Account manager Mälardalen

Jobbeskrivning

Jetstone är ett internationellt företag inom måttbeställda bänkskivor av granit, kvartskomposit och keramik.
Med över 250 medarbetare ser vi till att vi håller en hög kvalitet genom fackmanskap. För att hantera vår tillväxt och för att optimera vår organisation i Sverige, söker vi nu en entusiastisk person för tjänsten

Account manager Mälardalen

Uppgifter och ansvarsområde
I denna tjänst stödjer du vår organisation genom att underhålla kontakten med våra befintliga kunder och skapa nya relationer. Vår målsättning är att skapa långsiktiga relationer för att vara en viktig samarbetspartner. Marknaden vi befinner oss i är köksfackhandeln, snickerier och byggföretag. Nu söker vi dig som är resultatinriktad och kan skapa långsiktiga affärsrelationer.

Som person är det viktigt att du:
  • har förmåga att bygga nya och utveckla befintliga relationer
  • är noggrann i din uppföljning
  • är affärsmässig och strukturerad
  • är lyhörd och ödmjuk gentemot kunden och den egna organisationen
  • drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat
  • är kreativ i att "se" affären
  • har möjlighet att resa inom jobbet
  • är lojal, öppen och ärlig
Vi ser gärna att du har arbetat inom köks- eller inredningsbranschen tidigare och har ett befintligt nätverk. Din personlighet och förmåga att skapa resultat är viktigare än dina tidigare erfarenheter. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Område/ distrikt:

Huvudsakligen Stor Stockholm – Karlstad – Oslo

Resor till norra Sverige förekommer

Kunskap, erfarenhet och personliga egenskaper
Du har erfarenhet av att bemöta kunder på alla nivåer. Du har ingen 9-5 mentalitet, talar Svenska och Engelska obehindrat och du är bosatt runt Stockholm där du har hemmakontor. Erfarenhet i köksbranschen är ett stort plus. Självklart har du körkort och du trivs i ett arbete där du har stor frihet under ansvar.

Vi erbjuder:
Ett jobb inom ett modernt, dynamiskt och expanderande företag med ett team av entusiastiska kolleger med ett informellt arbetsklimat. Goda primära och sekundära arbetsvillkor. Vi erbjuder en spännande jobb i ett expansivt företag.

Ansöka?
Är du personen vi letar efter? Skicka då din ansökan och CV senast 31 januari 2019 skriftligen till: rvdonselaar@jetstone.se

Intervjuer sker löpande, så är du rätt person tveka inte att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Robbert van Donselaar
Email Mejla Robbert van Donselaar
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jetstone.se
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jetstone AB är ett internationellt företag inom måttbeställda bänkskivor i granit, kvartskomposit och keramik. Huvudkontoret och våra två fabriker ligger i södra Nederländerna och i Sverige har vi vårt Skandinaviska huvudkontor finns strax utanför Malmö, samt lager i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping.

Totalt inom koncernen är vi strax över 250 medarbetare som alla bidrar med att vi håller en hög kvalitet genom fackmanskap. Jetstone jobbar i Norra Europa och från vår organisation i Skandinavien sköter vi våra kunder i Sverige, Norge och
Danmark.