Redovisningsekonom Sökes

Redovisningsekonom Sökes

Om tjänsten
Vi på Jefferson skapar effektivare ekonomi- och lönefunktioner med smartare rådgivning som stödjer våra kunders verksamhet. Vi är ett nystartat företag som växer snabbt. Vi ser som vårt uppdrag att digitalisera våra kunders ekonomifunktion med en stor portion personlig uppföljning och rådgivning.

Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa i ett ungt bolag som vill förändra hur man levererar ekonomitjänster. För att hantera våra kunder på ett förträffligt sätt ska du inte vara rädd för att ta eget ansvar, vara konsultmässig och ha en stark professionalism. Känner du igen dig?

I och med hög efterfrågan från våra kunder söker vi nu flera nya kollegor med goda erfarenheter och kunskaper inom lön och redovisning.

Vill vara en del av vårt äventyr?

Arbetsuppgifter
Som löne- och redovisningskonsult på Jefferson har du främst ett ansvar för arbetet, leveransen och kontakten gentemot kunderna. Du kommer även vara delaktig att utveckla vårt företag till att bli den ledande leverantören som vi avser att bli inom ekonomitjänster med smartare rådgivning.

Du kommer till exempel att:
  • Ha helhetsansvar, från ax till limpa, för ett antal mindre kunder inom lön och/alt. redovisning
  • Utöver löpande redovisning och lönehanteringen ansvara för bland annat pensionsrapportering, statistik, kontakt med myndigheter, avstämningar och övrig rapportering
  • Jobba med moms, leverantörsreskontran, kundreskontran och genomför månadsbokslut
  • Ha en konsulterande rådgivande roll både gentemot kunder och även internt gentemot kollegor
  • Bidra med energi och affärsmässighet för att ytterligare stärka vår relation till kunderna
Som person delar du gärna med dig av dina kunskaper, vill ha möjligheten att påverka och trivs med att arbeta i grupp såväl som individuellt. Din utveckling är viktig för oss och därför ger vi dig goda möjligheter att växa och utvecklas i din roll hos oss. Som anställd hos oss får du möjligheten att via SRF certifiera dig.

Bakgrund
Vi söker dig som:
  • Har minst 3 års erfarenhet inom lön alt. redovisning
  • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
  • Meriterande är om du har erfarenhet från att ha jobbat med olika programvaror inom redovisning
  • Meriterande är även om du har vana från att jobba som konsult
Som person ser vi att du är engagerad, noggrann, kundfokuserad och konsultmässig samt självgående och ansvarstagande. Vi värdesätter ditt engagemang och positiva inställning.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 5:e februari men vi utvärderar löpande de ansökningar som kommer in och kommer anställa. Sök därför nu!

Skicka CV alt. LinkedIn-profil till jobb@jefferson.se.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta gärna Lars Gunnerfält, 076-548 75 05 alt. lars@jefferson.se

Om företaget
Jefferson startades 2020 av personer som upplevde att det saknades en fullservice företag inom ekonomitjänster med smartare rådgivning. Vår uppgift är nu att tillgodose marknaden detta. Vi jobbar utifrån siffrorna för att skapa mer framgångsrika företag. Läs gärna mer på jefferson.se.

Välkommen till Jefferson!
Mer info
Kontaktperson Lars Gunnerfält
Telefon 013-295900
Email Mejla Lars Gunnerfält
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://jefferson.se
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som har startat Jefferson har alla en gedigen bakgrund inom företagande och en gemensam upplevelse att det saknades ett konsultbolag som utifrån företagens siffror levererar relevant rådgivning, man kan kalla det för management konsulting med utgångspunkt från siffror. Vi är övertygade om att det börjar med redovisningen.

Vi är inte bara ett företag som levererar tjänster inom lön och redovisning. Vi jobbar som ett fullservice företag där vi även hjälper våra kunder med det mesta som kretsar kring deras ekonomi. Vi står inför en stor och rolig förändring inom branschen och den är vi en del av. Från vår bas i Stockholm jobbar vi digitalt med mer kvalitativ kundkontakt och en klart fördjupad affär med kunder i olika delar av vårt avlånga land.