Finsktalande kundsupport sökes till e-handelsföretag i Stockholm!

Finsktalande kundsupport sökes till e-handelsföretag i Stockholm!

En välkänd e-handel söker nu efter en erfaren konsult som är flytande i finska! Om du är ute efter ett roligt sommaruppdrag och dessutom talar finska, är detta uppdraget för dig!

Vår kund är möjligtvis en av de största e-handlarna i Sverige när det kommer till parfymeri och är även stora när det kommer till skönhetsprodukter. Din främsta uppgift som Customer Sales & Support är att ge våra kunder bästa möjliga service via telefon och email mot den finska marknaden.

Arbetsuppgifter kan beröra frågor gällande ordrar, produkter, återbetalningar, returer mm. Kvalitén på företagets kundtjänst har stor påverkan på hur nöjda kunderna blir. Vi strävar därför efter att hitta kandidater som kan ge bra bemötande och hög nivå på service. Detta uppdraget är på deltid och sträcker sig över sommaren med möjlighet till förlängning.

Upplärning kommer att ske i Stockholm på kundens arbetsplats.

Arbetsuppgifter:
  • Svara på och lösa inkommande förfrågningar från företagets kunder.
  • Hjälpa till att lösa kundernas behov (orderläggning, produktfrågor, specialanpassningar, returer, reklamationer, lagervärden och frakter).
  • Leveransbevakning och reklamationer.
Kravprofil:
  • Gärna tidigare erfarenhet av kundservice – meriterande om du även har arbetat med e-handel.
  • Meriterande om du har jobbat med Freshdesk.
  • Som lägst gymnasiekompetens.
  • Utmärkt kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska, övriga språk är ett plus.
  • Du ska obehindrat tala och skriva på både finska och svenska.
Vi kommer till stor del gå på personlig lämplighet, för att kunna ge kunder god service tror vi att du har ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Tillsättning sker omgående, vänta därför inte med din ansökan!

Tveka inte att skicka frågor till makda.joseph@jappa.jobsom du har frågor om uppdraget.

Du söker till uppdraget genom att ansöka via länken nedan. https://www.jappa.jobs/jobb/1784858-finsktalande-kundsupport-sokes-till-e-handelsforetag-i-stockholm

Jappa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder personal som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jappa.jobs/
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

appa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Du som söker efter uppdrag lägger upp din profil på Jappa och blir därefter tillgänglig för företag som vill anlita dig för uppdrag.

TIPS: Vi har märkt att våra kundföretag hellre anlitar personer som har väl ifyllda profiler och som motiverar varför de passar just i den roll de lagt upp sig på. Kontakta oss på Jappa på chatten som finns på www.jappa.jobs om du vill ha hjälp att förbättra din profil.

OBS - ansökan sker genom att du registrerar din profil och din önskade roll på www.jappa.jobs. Jappa tar inte emot CVn eller ansökningar via email, dvs på det gammalmodiga sättet. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder personal som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter.