Entreprenadchef ROT

Entreprenadchef ROT

Bygg om din framtid som entreprenadchef ROT på JSB

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som entreprenadchef inom ROT blir ditt uppdrag för att starta upp en helt ny avdelning inom region Mälardalen. Vi är redan framgångsrika inom nybyggnation och är nu redo för nästa steg i vår resa inom regionen. Det är ett spännande uppdrag med fokus på affären och du får vara beredd på att arbeta med lite av varje då du blir nummer ett i din organisation.

Du rapporterar till regionchefen och några av dina prioriteringsområden är:
 • Rekrytering och introduktion av nyanställd personal inom området.
 • Ansvara för att planera, leda och utveckla organisationen inom ditt entreprenadområde
 • Ansvar för prognoser med resultat- och kassaflöden
 • Ansvar för kund- och leverantörskontakter inom pågående projekt
 • Budgetansvar såväl som arbetsmiljöansvar
 • Medverka i regionens ledningsgrupp.
Allt börjar med insidan
Vi tror att 2025 omsätter ROT 250 mkr kronor och att vi har mist fem lag med tre personer i varje. Det är ett offensivt mål, men fullt rimligt. Eftersom du har ett ansvar för att driva din avdelning så är din roll betydande för att vi ska nå det gemensamma målet.
Du är dock inte ensam, för här gör vi saker tillsammans. Vi värderar samarbete högt och du är en nyckelspelare som har förmågan att bygga en vinnande organisation och ett starkt team i sann JSB-anda.

Livet på utsidan
Kulturen inom JSB präglas av ett starkt engagemang, god stämning, frihet under ansvar, bra möjligheter att påverka och snabba beslutsvägar. Det är något som du även tar med dig i kundrelationer där du givetvis fokuserar på att bibehålla hög kundnöjdhet.

Din verktygslåda
Du har sannolikt många färdigheter. Med en akademisk bakgrund som byggnadsingenjör, eller motsvarande och med minst tre - fem års erfarenhet från en liknande roll, gärna längre .
Vi ser gärna att du besitter dessa egenskaper:
 • En erfaren ledare med involverande ledarskap
 • Van att sköta den ekonomiska uppföljningen och rapporteringen av projekt
 • Har en god ekonomisk kompetens och är van vid att lyckosamt förhandla
 • Förtroendeingivande och är duktig på att bygga långa relationer
 • Prestigelös med god samarbetsförmåga
 • Strukturerad och processintresserad
 • Driven, affärsmässig och relationsskapande
Ingen kan allt. Inte du. Inte vi. Vi förutsätter dock att du är en strukturerad och en affärsdrivande person som skapar och bygger långsiktiga relationer. Ditt trovärdiga sätt att agera gör att både kunder och medarbetare snabbt får förtroende för dig.

Börja ditt framtidsbygge nu
Vill du vara med och påverka JSB-koncernens framtid och resa? Lockas du av att arbeta i ett växande byggbolag med en tydlig expansionsplan och stort fokus på kundnöjdhet? Då hoppas vi att få mottaga din ansökan inom kort.

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Ansökan sker genom att du registrerar dig via formuläret längre ner på sidan. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Senior Rekryteringskonsult Magnus Rude på magnus.rude@badenochandclark.se eller 0736-84 72 07.

Vi ser fram emot din ansökan senast 15 september men tillämpar i denna process löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

JSB Construction AB är ett privatägt byggföretag i ständig utveckling som arbetar i främst Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne, Mälardalen och snart i Jönköpingsområdet. Vår vision är att under våra tak ska alla människor kunna jobba, trivas och skapa sina liv. Omsättningen beräknas uppgå till ca 2,2 miljarder kronor 2019 och vi har idag 350 anställda. JSB består av fyra affärsområden; Entreprenad, Byggservice, JSB bostadsutveckling samt JSB Bostad varav sistnämnda är rikstäckande. Därutöver driver vi nystartade Minjar som är vår projekteringsgrupp med egna konstruktörer och arkitekter. Läs mer på www.jsb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)