Learning & Development koordinator till JM!

Learning & Development koordinator till JM!

Till JM söker vi nu en Learning & Development Koordinator! I det här uppdrag spelar du en avgörande roll till utveckling och lärande hos JMs medarbetare.
Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under ett föräldravikariat och som pågår till och med augusti 2023 Önskad start inom 1-2 månader. Kunden har sitt fina kontor i Solna och det finns möjlighet att arbeta hemma några dagar i veckan!

Din nästa utmaning
Som L&D koordinator arbetar du i en bred roll där du samverkar med många enheter både internt och externt. Du är spindeln i nätet för JMs L&D-initiativ och säkerställer att initiativen planeras, genomförs och utvärderas för att ständigt utvecklas och anpassas efter framtida behov. I rollen har du det övergripande ansvaret för att koordinera olika initiativ och ha kontakt med både medarbetarbetare, chefer och samarbetspartners.
Du kommer att tillhöra teamet Kompetensutveckling och arbeta nära dina kollegor där ni tillsammans driver utvecklingsarbetet av L&D området för att på bästa sätt bidra till en positiv och stärkt lärandekultur hos JM.

Som L&D Koordinator är ditt ansvar att:
  • Ansvara för koordinerande och administrativa delar inom L&D (utbildningar och andra initiativ)
  • Administration i LMS-system (utbildningsplattform)
  • Mäta och följa upp L&D initiativ
  • Administrativt ansvara för fakturahantering (fördela utbildningskostnader på deltagare etc)
  • Administration av aktiviteter inom medarbetarengagemang och delaktighet olika koncerngemensamma projekt
  • First point of contact för L&D-frågor från medarbetarna och chefer inom organisationen
  • Löpande kontakt med externa leverantörer och andra viktiga samarbetspartners
  • Vara med att proaktivt utveckla arbetssätt och processer inom L&D-området
Vem söker vi?
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en koordinerande roll. Administrativa uppgifter, support och koordinering har varit en del av dina tidigare roller och är något du är bekväm med samt att du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande.

För att trivas i rollen som L&D Koordinator tror vi att du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta strukturerat. Du har ett öga för detaljer samtidigt som du är lösningsorienterad och kan prioritera när arbetet kräver. Vidare är du ansvarstagande och har en god förmåga att koordinera och driva processer framåt. Som en del av ett team samt en stor organisation ser vi det också som avgörande att du har en god kommunikativ förmåga, på både svenska och engelska i tal och skrift.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Om JM
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FN:s globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, vilket innebär olika åtaganden. Ett exempel är att JMs klimatpåverkande utsläpp år 2030 ska vara nära noll ett annat är att öka jämställdheten och mångfalden internt. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Abdullah Uzunel (Abdullah.uzunel@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.